OHMYGOSSIP — Fitness võistlusel tuntust kogunud Lotta Kilponen räägib intervjuus, kuidas ta jaksab laste kõrvalt treenida ja miks kõik emad peaksid enda eest rohkem hoolt kandma.

Lotta Kilponen võitis sügisel Albaania Bodybuilding & Fitness võistlustel miss-model sarjas esikoha. Lotta on tuntust kogunud oma tervisliku elustiiliga. “Mitmed inimesed on minult nõu küsinud selle kohta, kuidas ma jõuan treenida ja end vormis hoida kahe väikese lapse kõrvalt. Jagan meeleldi nõuandeid ka teistele ja aitan emasid, kes on huvitatud tervislikust eluviisist,” räägib Lotta Iltamakasiini intervjuus.

Lotta arvab, et kõik emad peaksid tervise nimel enda eest paremini hoolt kandma. “Igal emal on õigus ja kohustus enda eest hoolitseda. Emaks olemine ei ole mingi põhjus, et end hooletusse jätta ja oma unistustest loobuda,” avaldab Lotta julgelt arvamust. “Muidugi laste saamine on paljude unistus, kuid emadel võib ka muid elu eesmärke olla kui laste kasvatamine,” lisab Lotta.

Supervormis Lotta Kilponen armastab sporti ja treenimist ega kavatse sellest loobuda. “Paljudel inimestel on eelarvamusi minu elustiili suhtes, kuid tegelikult me sööme lihtsalt iga päev puhast toitu, kuhu kuulub hulganisti erinevaid köögivilju,” räägib Lotta nende pere toitumisest. “Me ei söö valmistoite,” lisab ta.

“Minu tervislik elustiil mõjub hästi ka lastele. Nad ei pea sööma purgitoitu, mis sisaldavad lisaaineid. Me ärkame iga päev kell 6, sööme putru ning kui ma olen lapsed lasteaeda ja kooli viinud, siis lähen ma trenni,” kirjeldab Lotta pere argielu. “Meie argiellu kuulub igapäevaselt ka palju õues käimist ja kodus võimlemist.

“Soovitan kõikidel emadel enda eest paremini hoolt kanda, sest see mõjutab kogu perekonda. Me oleme iseenda peremehed ja valime oma elu kvaliteedi. Mina ei vali valmistoite ega kodus passimist, vaid elust tuleb võtta kõike seda, mida see meile pakub,” motiveerib Lotta Kilponen kõiki teisi emasid.

Lotta treenib 5 korda nädalas, mis on lausa imetlusväärne.

lotta kilponen
Lotta Kilponen
Foto: Facebook

 

Loe lisaks:
Personaaltreener Jutta Gustafsberg: need nipid aitavad sul kaalu langetada
Tuntud Soome personaaltreener Jutta Gustafsberg annab nõu, kuidas kaalulangetus tulemusi annaks ja kuidas on kergem eesmärke hoida, vahendab Iltalehti.

WOW! Tuntud soomlannade fotod enne ja pärast fitnessiga tegelemist
Fitness on elustiil, mis muudab harjumusi ja eluviisi 100%. Soomlannad Sofia Ruusila-Nousiainen, Henna Peltonen, Jutta Gustafsberg ja Tiina Jylhä on läbi teinud suure välimuse muutuse, kajastab Iltalehti.