OHMYGOSSIP — “Olen jääaugus käinud kolmel korral. Kõikidel kordadel kogemata. Arvan sellest alati pärast seda hästi,” naljatleb Gaute Kivistik ning meenutab erinevaid talverõõme.

Gaute Kivistik, kas talisporti harrastate?
Harrastan talisporti aktiivselt ja püüan leida selleks aega ja võimalusi kuid seni pole neid võimalusi leidnud.

Milline on teie lemmik spordiala talvel?
Nii suvel kui talvel on minu üheks ja ainsaks lemmikuks male. Suvel on mõnus ennast sättida kusagile mereranda või jahedamas keldris hea mahla saatel päeva jubedam palavus mööda saata. Paned keldriukse kinni, väikese pealambi põlema ja sätid vigurid taburetile. Talvel aga paned kamina vaikselt praksuma ja mõnuled nuppudega omavahel.

Mida arvate jääaugus suplemisest ja kas olete ka ise jääaugus suplemas käinud?
Olen jääaugus käinud kolmel korral. Kõikidel kordadel kogemata. Arvan sellest alati pärast seda hästi.

Kas mõne talispordi alaga tegeledes on midagi põnevat ka juhtunud?
Üks lugu meenub, kui olin 16 aastane. Siis juhtus, et suusatasin ilma peatumata lume tulekust kuni selle minekuni. Tulin koolist. Hakkas järsku paksu lund sadama. Meil oli maja taga staadion ja kiiresti tekkiv lumikate ise lausa kutsus. Trepikojas olid mul suusad – need ruttu näppu ja staadionile. Kummirada ja värske lumi selle peal kenasti libe – sai mõnusalt suusatada. Kui olin ühe ringi ära teinud asendus lumi vihmaga ja teise ringi poolepeal oli lumi kadunud ning minumeelest oligi selleks aastaks ka kõik.

 

Vaata ka:
Gaute Kivistik aka Rohke Debelakk Ohmygossip.ee’le: Igapäevane libauudiste nikerdamine on muutunud mu elu lahutamatuks osaks
“Eks see igapäevane libauudiste nikerdamine on tegelikult nende aastatega muutunud elu lahutamatuks osaks. Olen tänulik ka nendele kuulajatele, kes on aegade jooksul häid mõtteid saatnud. Sel teel olen enda kontole kandnud vähemalt 50 suurepärast uudist, ” räägib Gaute Kivistik aka Rohke Debelakk Ohmygossip.ee’le.