OHMYGOSSIP — “Lapsepõlves leidsin ennast tihti isegi iluuisutamise trennis. Kuid see oli kõik esimeses ja teises klassis,” meenutab Gunnar Loho oma talispordi lembust.

Gunnar Loho, kas talisporti harrastate?
Lapsepõlves leidsin ennast tihti isegi iluuisutamise trennis. Kuid see oli kõik esimeses ja teises klassis:)) Hiljem siis Ants Antsoni eeskujul mööda karjamaal olevaid suuri jäätund lompe. Hiljem siis suusatunnid keskkoolis. Praegu peale muu kui lumesõja ja lapsi täis kelgu vedamisega ei tegele.

Milline on teie lemmik spordiala talvel?

Sporti ei jälgi. See millega sai hakkama meie noor viguriga suusataja oma varases nooruses mulle meeldis ja meeldib edaspidi ka.

Mida arvate jääaugus suplemisest ja kas olete ka ise jääaugus suplemas käinud?

Olen käinud. Küll mitte tihti. Mulle piisab igapäevasest jääkülmast dušist peale pesemist.

Kas mõne talispordi alaga tegeledes on midagi põnevat ka juhtunud?

Mäletan ühe klassivenna ülestunnistust, kuidas ta Eesti Noortemeistriks tuli mingis suusaorienteerumises, kus kogemata oli üks kontrollpunkt kaardile valesti märgitud ja keegi ei leidnud seda üles. Klassivennal oli kõht lahti ja põõsas käies ning asjaga maha saades avastas selle kontrollpunki ja kasutades selle värvipliitsit, tegi märke oma vastavale paberile ning lasi sealt varvast. Kergelt punastades ja lootes, et keegi seda niipea ei leia. Ootamatult oli Eesti meister sündinud!
  
Mul meeldis omapäi suuskadel metsas jalutada ja lõkkel pärast sardelli soojendada ja muidu mõnuleda.

 

Vaata ka:
Gunnar Loho Ohmygossip.ee’le: Eesti on ju sõltumatu riik – temast ei sõltu midagi
“Elu maal on hea. Siin tuleb elada maal elamise moodi – mitte linnamoodi. Ei hakka siis seda lahti seletama – kes aru saab, see saab. Eks kõik oleneb ka tööst mida tahad teha,” räägib Gunnar Loho Ohmygossip.ee’le.

Gunnar Loho Ohmygossip.ee-le: Ma ei osale telemeedia ajupesus
“Läheb stabiilselt. Ees on ootamas suvetuur juulis pealkirjaga ”Selle Suve Suveniir ” koos artistide Toomas Anni, Toivo Nikopensiuse, Kadri Savva, Artis, Rein ja Sirje Kurega,” räägib edukas muusik ja kuue lapse isa Gunnar Loho Ohmygossip.ee-le.