“Twilighti” ja “Twilight: New Moon” staar, võluv nooruke meesnäitleja Taylor Lautner (17) meenutab oma kooliaega mitte just suure heldimusega. “Olin kõhn ja kleenuke, kinnisideeks näitlemine.”

Veel poisikeseohtu, samas kena välimuse ja meheliku sarmiga Taylor jutustas ajakirjale Rolling Stone antud intervjuus, kuidas teda koolis näitlemise pärast narriti ja kiusati. “Armastasin näidelda juba päris noorena, aga millegipärast draamanohikuid ei sallita… ma polnud kunagi väga enesekindel. Õnneks polnud tegu küll füüsilist sorti kiusuga, aga kaasõpilased pidasid mind ja mu näitlemiskirge alati naerualuseks. Pidin endale kogu aeg kordama, et ei tohi lasta end sellest häirida, ei tohi lasta endale pähe istuda.” Veel lisas juba eelpool mainitud filmides Jacobi rolliga maailmakuulsaks ja paljude tüdrukute iidoliks saanud Lautner, et armastab näitlemist väga ja kavatseb sellega jätkata.

Taylor Lautner mängib “Twilighti”-saagas libahundist Jacobit. Vähesed teavad, et tegelikult plaaniti filmi “New Moon” tema osasse uus näitleja palgata, kuna Lautner oli liiga kõhn ja poisiliku kehaehitusega. Hoidmaks oma rolli, pidi 17-aastane kõvasti trenni tegema ja kilosid koguma – teises filmis on väga hästi näha tema treenitud keha ja kolmkümmend lisandunud kilo!