OHMYGOSSIP – Soome tõsielustaar, Ohmygossip Couture modell ja DJ Suvi Pitkänen on oma vaevustega ja suure kaalutõusuga võidelnud varsti terve aasta, kuid arstid ei leia veel vastuseid, vahendab Iltasanomat.

Suvi Pitkänen läks tugevate peavalude tõttu arsti juurde. Lisaks sellele oli tal ka meeletu väsimus, mille tõttu oskas arst saata ta erinevatesse vereproovidesse ja selgus, et noorel naisel on kilpnäärme alatalitlus.

“Võtsin lühikese aja jooksul ilma põhjuseta 14 kilo juurde,” rääkis Suvi juulis Iltasanomat intervjuus. Kõigele lisaks Suvi sümptomid viitavad ka millelegi muule, kuid arst ei leia sellele veel põhjust.

Kehakaalu suudab modell tervislike eluviisidega ja trenniga kuidagi moodi kontrolli all hoida, kuid tegelikku tekkepõhjust kõikidele vaevustele pole veel leitud. Suvi on käinud mitmetes vereproovides ja nüüd viitab miskit ka neerupealistes.

“Ma loodan, et see pole eluohtlik,” ütleb Suvi. “Olen õnnelik kui mu haigusele leidub ravim,” lisab Suvi Pitkänen.

 

Loe lisaks:
Ohmygossip Couture’i modell Suvi Pitkänen avalikustas endast 16 aastat vanema kallimaga esimesed ühispildid
Sportlik 44-aastane Soome mees Marko vallutas realitystaari, Dj ja Ohmygossip Couture’i modelli Suvi Pitkäneni (28) südame, kirjutab Iltalehti.

Suvi Pitkänen Ohmygossip’ile: Õelaid tagarääkimisi ei maksa kuulata
Nina Hämäläinen & Suvi Pitkänen on ühed Soome seksikaimad DJ’d ja Playboy-staarid. Babes DJ nime all on tüdrukud plaate keerutanud paljudes klubides ja mitmetel festivalidel.