OHMYGOSSIP — Hiljuti oma 32-aastat vanemast abikaasast lahku läinud soomlanna Jasmin Mäntylä vihjab uuest suhtest, vahendab Iltalehti.fi.

Meediamaastikul tuntud Jasmin Mäntylä lisas hiljuti Instagrami pildi, mille pealkirjaks oli: “See tunne kui oled olnud ühe ööpäeva vallaline”. Jasmin Mäntylä abielu Dennis Bramley’ga kestis 1,5 aastat. Arvatakse, et Jasmin’il on uus mees nimega Richard, kellega koos ta veetis ka aastavahetuse. Lisaks sellele on Jasmin ja Richard olnud ka ühisel paarinädalasel reisil Saksamaal.

“Olen seda tüüpi inimene, kes järgib oma südant ja mida ma tunnete vastu teha saan? Ei midagi ja ega ei peagi,” kirjutas Jasmin Instagrami laetud pildi alla. Oma blogis kajastas ta hiljem oma Instagrami pilti ja teksti: “Korraks mõtlesin ja seejärel märkasin, et kõik läks üllatavalt kiirelt metsa. Olen saanud viimastel päevadel lugematu arv sõnumeid inimestelt, kes arvavad, et teavad minu abielust ja suhetest rohkem kui mina ise. Isiklikult hakkab mul ükskõik saama, kes mida mõtleb.

“Mul on kõrini õnnetu elu elamisest ja ma ei soovi oodata asju, mida nii kui nii ei juhtu,” kirjutas Jasmin oma blogis.

 

Loe lisaks:
Soomlanna Jasmin Mäntylä läks 32 aastat vanemast mehest lahku
Modellindusega karjääri tegev ja ka muude meediatöödega tegelev Jasmin Mäntylä on otsustanud lahutada abikaasa Dennis Bramley´st, vahendab Iltalehti Seiska.fi’d.