OHMYGOSSIP — Spordiuudiste ankur Heidi Suomi on alati unistanud perest kuid sõltumatutel põhjustel ei saanud ta kahjuks kunagi lapsi, kirjutab Ilta-Sanomat.fi.

“Oleksin alati perekonda soovinud. Mõtlesin sellest alati nõnda, et kõigepealt hea ja tasakaalus suhe ning seejärel lapsed,” ütleb 41-aastane Heidi Suomi. Nüüd on Heidi aga oma unistustele alla andnud. “See ei olnud minu valik. Kui oleksin saanud valida, mul oleks perekond olemas. Siiski ma ei ole teiste perede või konkreetsete isikute peale kade, nüüd lihtsalt tuleb sedasi elada,” ütleb Heidi.

Naine ütleb, et ühes endises suhtes sai laste peale mõeldud, aga teostuseni asi kahjuks ei jõudnudki. “Mul on olnud 2 pikka suhet, kus teises sai perelisa peale mõeldud. Me tegime selleks kõik, et laps saada. Siis aga üks rasedus katkes, läksime lahku ja jäingi üksi,” kirjeldab naine dramaatilist keerdkäiku. Peale lahkuminekut hakkaski naine oma mõtteid suunama sedasi, et tema elus ei saa lapsi olema. Peale raseduse katkemist valdas Heidit põhjatu kaotusvalu ning see oli olnud kahjuks viimane võimalus – naine oli pea 40-aastane. “Olen oma mõtted suunanud sedasi, et lapsed ei ole ainus elu mõte. Muidu ma võiksin kohe visata oma kindad letti ja viskuda kanjonisse,” naerab Heidi.

Pereunistusest loobumine ja uute sihtide loomine ei ole naise jaoks olnud kerge. “Olen pidanud väga palju tööd tegema oma peas. Kui see ei ole oma valik, siis tuleb olukorraga kohaneda. Tuleb lihtsalt aksepteerida ja see ei ole lihtne. Olen siiski praeguse elukorraldusega rahul. Otsin nüüd rõõmsaks tegevaid asju mujalt. Minu nüüdseks prioriteediks on see, et leiaksin hea ja tasakaaluka suhte,” ütleb positiivselt meelestatud Heidi.

Heidi sõnul on hetkel sõbrad kõige tähtsamad. “Oluline on, et ei jääks ühte punkti pidama, kus elu sassi läks. Olen mõelnud sedasi, et nüüd ma saan tegeleda muude asjadega, millega pereinimene ei saaks tegeleda.”