OHMYGOSSIP — Soome Miss Kuopioks valiti värske olemuse ja lõbusa huumorimeelega Eveliina Rajala! Kuopiost pärit noore kaunitari särav olemus ja lõbus huumorimeel jäi paljudele silma ning neiu nimetati ülekaalukalt Miss Kuopio võistluse võitjaks, kirjutab Savonsanomat.fi.

Laupäeva õhtul kuulutati teist aastat järjest toimunud Miss Kuopio võitjaks 28-aastane Eveliina Rajala. “Tulin siia võitma! Samas ma mõtlesin, et see jääb küll viimaseks korraks, kui tiitlit ihalen,” ütleb võistluse kinni pannud Eveliina.

eveliina rajala
Miss Kuopio Eveliina Rajala 2014.aastal Miss Savotari võistlusel
Foto: Facebook / Tuija Järvinen

eveliina rajala
Johanna Loiri koos Miss Kuopio missidega
Foto: Facebook

Antud võistlus toimus Kuopio linnas juba teist aastat järjest. Eveliina osales ka eelmisel aastal, aga tol korral ta kahjuks ei eristunud teiste seast. “Olen varem ka Miss Savotar ja Fitness Cover Girl võistlustel osalenud, aga märkimisväärsete tulemusteta. Seetõttu mõtlesingi, et nüüd oleks õige aeg end tõestada.”

Eveliina on valmis tegelema esindus-kohustustega, mis on tiitliomanikule kohased. Lisaks tiitlile on naisel ka spordialased projektid ees kuid ta usub, et tuleb kõikide kohustustega kenasti toime.

Miss Kuopio teiseks printsessiks valiti Aleksandra Riihimäki (22) nind esimeseks printsessiks Emmi Rossi (19).

Johanna Loiri
Johanna Loiri
Foto: Ohmygossip Couture

Miss Kuopio võistluse korraldajaks oli tuntud modelliagentuur Facemaker, kelle eestvedaja on showtantsija ning Ohmygossip Couture’i modell Johanna Loiri.

Eveliina Rajala võidu üle rõõmustab ka Miss Savotar korraldaja, endine Fiss Finland finalist ja Ohmygossip Couture’i reklaamnägu Tuija Järvinen, kes on alati kiitnud loomulikku ilu ning leiab, et lisaks välisele ilule ei saa ega tohi kõrvale jätta ka sisemist ilu. “Olen väga õnnelik, et minu korraldatud Miss Savotari missidel on edu ka teistel missivõistlustel. Eveliina Rajala sai Miss Savotar võistlusel “Miss Sunny” tiitli,” räägib Tuija Ohmygossip.ee’le.  “Ka Anniina Korsikkol, kes kasvas just Miss Savotar võistlusest välja, on läinud hästi. Tema viimane suurim võit oli Miss Jyväskylä 2015.”

tuija bellanova 2015 159
Tuija Järvinen
Foto: Ohmygossip Couture

Intervjuud (soome keeles) värske Miss Kuopio’ga saate kuulata/vaadata SIIT