OHMYGOSSIP — Los Angeleses Santa Monica’s asuv Soome Duudsonite liige Jarno otsib oma kolmele lapsele uut lapsehoidjat. Tegemist on imekauni paigaga, aga töö ise on väga vastutusrikas, vahendab MeNaiset.fi.

Duudsonite liige Jarno Laasala pere otsib lapsehoidjat Los Angelesesse. Jarno naine Hanne Laasala on töökuulutusportaali ülesse riputanud vastava sisulise kuulutuse. Pere kolis Los Angelesesse üle aasta tagasi, aga nüüd on nende praegune lapsehoidja tagasi Soome kolimas. Suure tõenäosusega on perel plaanis LA´sse jääda veel aastakeseks ning uuel lapsehoidjal tuleb arvestada, et töö kestab vähemalt detsembrini.

Töökuulutuses kirjeldatakse, et perekonda kuulub 2-aastane, pea 4-aastane ja 6-aastane laps. “Lapsehoidmist jagub nädalas umbes 40 tunniks. Lisaks soovime, et tegeleksid korra nädalas suurkoristusega, valmistaksid iga päev toitu, koristaksid lastega peale mängimist mängulelud kokku. Soovime, et oleksid laste vastu hell, vastutustundlik ning turvalisi piire loov kasvataja,” kirjutab Hanne kuulutuses.

Perekond Laasala soovib ka, et tulevane lapsehoidja ei suitsetaks ning kindlasti kontrollitakse ka lapsehoidja karistusregistrit. Iseenesest mõistetav on ka soome keele oskus. Lisaks palgale makstakse kinni elamine, toit, telefoniarve ning lennud edasi-tagasi Los Angelesesse.

Vaata SIIT, milliseid fotosid jagab Jarno oma praegusest elukohast Ameerikas. Asukoht on väga postkaardi sarnane!

Töökuulutus aegub juba 23-ndal jaanuaril 2016.

Täpsemat töökuulutust näed SIIT

 

Loe lisaks
Duudsonid Ameerika vallutamisest: Algus oli väga stressirohke

Kes meist ei oleks kuulnud neljaliikmelistest Duudsonitest ja nende hulludest tempudest? Pea igaüks on neid Soomest pärit tegelasi suu ammuli televiisori ääres jälginud. Duudsonid avaldavad, kui stressirohke Ameerika vallutamine oli, kirjutab Kauppalehti.