OHMYGOSSIP – Soomes tuntuks saanud netikuulsuse Sara Forsberg’i õde Vera Forsberg on andekas laulja ning ta osaleb Soome meelelahutussaates The Voice of Finland, kirjutab Iltalehti.fi.

Youtube videodega tuntuks saanud soomlanna Sara Forsberg teeb Ameerikas näitleja- ja lauljakarjääri SAARA nime all. Sara noorem õde Vera Forsberg unistab samuti lauljakarjäärist. “Sara on julge ja ta inspireerib mind tohutult, ta on heaks eeskujuks,” imetleb Vera oma vanemat õde. “Minu eesmärk pole kuulsaks saada, vaid tahaksin pakkuda inimestele midagi erilist siin igavas argielus. Oleks tore olla laulja,” räägib Vera Forsberg.

17-aastane Vera Forsberg üritab veenda laulusaate kohtunikke oma võimsa lauluhäälega. Hetkel Ameerikas elav õde Sara Forsberg’i saates ei näe, Vera’t on toetamas tema kaks sõpra. Vera ütles, et vanem õde oli see, kes julgustas teda laulusaates osalema: “Ta ei andnud mulle kindlaid nõuandeid, vaid ütles lihtsalt, et lase käia! Sara toetab mind kõiges ja ka mina toetan teda tema otsustes, mida ta teeb”.

Õdesid võib varsti näha ka koos laulmas. “Oleme perega esinenud tihti erinevatel kiriku sündmustel, kuid kahekesi duetti pole me veel laulnud, aga miks mitte,” räägib Vera Forsberg Iltalehti intervjuus.

Vera tunnistab, et ta kannatab esinemishirmu käes: “Enne lavale astumist hakkab mu hääl värisema, kuid olen saanud häid nippe, kuidas esinemisärevust kontrolli all hoida. Enne esinemist lähen põrandale pikali, hingan rahulikult ja üritan lõdvestuda ja mõelda laulule, mida laulan”. Vera Forsberg esitab The Voice of Finland saate kohtunikele Ariana Granden laulu “Love me Harder.

 

Loe lisaks:
Soome netikuulsus Sara Forsberg leiutas “Tähtede sõja” uue filmi jaoks tulnuka keele
Youtube videodega kuulsaks saanud soomlanna Sara Forsberg leiutas Star Wars filmile uue tulnukakeele, kirjutab Nyt.fi

Daniel Sanz lasti The Voice of Finland’il osalemise tõttu töölt lahti
Soome teleekraanil uut hooaega alustav The Voice of Finland lauluvõistlus on paljudele oodatud meelelahutussaade. Mõni osaleja on nõus oma elu lausa pea-peale pöörama, mõtlemata, mis siis, kui üllas eesmärk võib nurjuda, vahendab Iltalehti.