OHMYGOSSIP – Filmile “Rahutud” pöörati palju tähelepanu julgete seksistseenide tõttu, kus osales ka Soome näitleja Laura Malmivaara, vahendab Iltasanomat.

“Levottomat” (eesti keeles “Rahutud”) on üks Soome edukaimatest filmidest, mille režissöör on Aku Louhimies. Film tekitas rahva seas palju kõneainet, sest selles on palju seksistseene. Film räägib tegelasest nimega Ari, kes harrastas üheöösuhteid.

Filmis sisalduv rohke alastiolek ei ehmatanud tol ajal 25-aastast Laurat, kes õppis esimest aastat teatrikoolis. “Kui rääkisin emale enne filmimist erinevaid situatsioone võrreldes ühe teise filmiga “Käpy selän alla”, soovitas ema mul hoolikalt järele mõelda. Minu karakteril oli kõige vähem seksistseene filmis, ainult üks, mis filmiti mu viimasel tööpäeval. Pean tunnistama, et paastusin selle jaoks kolm päeva,” paljastab Laura Malmivaara Image lehele.

“Rahutud” oli aastal 2000 vaadatuim film ning see sai veel kaks järge. Eriti palju kõneainet tekitasid filmi seksistseenid. Näitleja Laura Malmivaara räägib ka palgast: “Iga kord kui filmi vaatas 100 000 inimest, siis tuli pangaarvele mõni tuhat juurde. Sellist diili polnud mul varem olnud. Me polnud üldse arvestanud sellise vaatajatearvuga ja saime seda mitu korda tähistada.”

 

Loe lisaks:
Soome režissöör Aku Lohimies valib uue filmi jaoks näitlejaid, kas näeme ekraanil ka Lenna Kuurmaad?

Näitlejate valimine on veel pooleli: “Ma vestlen pidevalt näitlejatega, alati tekivad mõned lemmiknäitlejad. Mina saan nad valida! Soomes on suurepäraseid näitlejaid,” räägib filmi režissöör Aku Louhimies salakavalalt MTV.fi intervjuus.

Soome näitleja Hannele Lauri müüb oma maja
Soome näitlejanna Hannele Lauri on otsustanud, et vajab oma ellu muutusi ning selle alustuseks müüb ta oma pisikese maja maha. Naine ise plaanib liikuda Helsingi ning linna suunas, kus on oleks töövõimalusi rohkem, kirjutatab MTV3.