OHMYGOSSIP – Soome kaunitari Laine Bruce’i poolt Raadio Sumoipop’ile tehtud ilmateate klipp lelevib YouTube jõudsalt ning seda märkasid ka Ameerika Playboy toimetajad, kes ta sügisel Ameerikasse proovifotosessioonile kutsusid, vahendab Ilta-Sanomat.

Laine Bruce on tuntud nii Soome Seksikaima naise tiitliomanikuna kui ka Miss Helsinki ja Miss Bikiini- võistluses osalejana, samuti on kaunitar teinud koostööd Ohmygossip Couture’ga. Laine kirjutab oma blogis, et pärast seda kui ilmateate klipp levis Ameerikasse, sai ta kutse Playboy fotosessioonile, kuid asi lõppes kahjuks sellega, et tal ei olnud piisavalt raha, et pikk Ameerika reis ette võtta.

“Sügisel kutsuti mind Suomipop raadiosse ilmatüdrukuks ja nii ma läksingi sinna. Kuid see, mis pärast juhtuma hakkas, ei osanud ma arvatagi. Uudis levis kiirelt välismaale ja sõnumeid jätkus nii Facebooki kui ka Instagrammi.”

On lootust, et Laine’t võib siiski millalgi Playboys näha, sest ta saadab oma pilte mitme maa Playboydele ja teistele meesteajakirjadele. “Nüüd üritan saada end Saksa Playboy ja Läti FHM ajakirja. Kogu aasta vältel olen käinud erinevatel pildistamistel, kuigi oleksin tahtnud keskenduda millelegi muule. Mu aeg kulus ainult koolile ja fotosessioonidele,” räägib Laine Bruce.

“Meeste suhtes läheb kesiselt. Ka selle aastal lõpul olen vallaline,” ütles Laine veel detsembris.

Kelmikat videoklippi näete SIIT

laine bruce

laine raadio

Loe lisaks:
Soome kuulsus Laine Bruce: Ma tahan silikoonrindu, et end naiseliku ja seksikana tunda

Paljud arvavad, et ta tahab neid paigaldada vaid seetõttu, et meestele rohkem meeldida aga Laine tunneb vajadust vaid iseenda pärast, kirjutab ta Hymy blogis.

Soome kuulsus Laine Bruce lõpetab blogimise
Soome 21-aastane wannabe-kuulsus Laine Bruce on otsustanud Hymy ajakirjale blogi kirjutamise lõpetada, kuna nii perekonna, poiss-sõbra kui tuttavate vahel tuli kirjutatu üle ütlemist, kirjutab Hymy.

Ohmygossip Couture galerii Soome reality-staar Laine Bruce’iga!
“Ohmygossip Couture” on aastal 2008 Ladina-Ameerika turul alustanud tänaseks noorte seas populaarne ning armastatud Eesti rõiva- ja aksessuaaribränd. “Meie peamine müügiartikkel on säravad, erksad ja kaunid topid, mida on saada kõigis värvitoonides,” ütleb Ohmygossip Couture’i looja ning arendusjuht Helena-Reet Ennet.

Laine Bruce Marika Kiviharju 7