OHMYGOSSIP — “Lõppenud aasta oli keerukas ja raske ning muutuste rohke. Erilisi sündmusi, mis mäkimist vääriks polnud, kui ehk see, et patenteerisin uue toote ja nüüd telgelen selle tootmise ja müügiga,” räägib Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le.

Nimelt leiutas Jaanus rätiku, millel mitmeid erinevaid funktsioone. “Towelfy 4in1 on uus patenteeritud leiutis, mis liidab üheks klassikalise saunalina, rannarätiku, õlarätiku (pleedi) ja hommikumantli omadused ning võimalused. Sellel saad rannas pikutada, ihu kuivatada aga samuti kanda pleedi või hommikumantlina peale sauna või ujumas käimist. Towelfy on UNISEX toode, mis on mõeldud nii naistele kui ka meestele,” räägib Jaanus.

“Otsisin antud toodet maaailmast ja ei leidnud ligemale 10 aastat. Siis olin sunnitud ise tegema. Esialgu tegiv vaid endale aga nüüd on neid müüdud ligemale 1000 tükki. Sel aastal kui sain disainile patendi ja asutasin firma Towelfy OÜ 21-juulil. Praegult on antud toode müügis Viimsi-, Värska-, Kalev- ja Pühajärve SPA-s, Saunamaailmas Tallinnas jne.,” rõõmustab mees.

Millised ootused ja lootused on Jaanusel aga käesolevaks 2016.aastaks? “Soovin, et uus aasta tuleks parem kui mullune 2015. Ikka optimistlikult edasi.”

 

Vaata ka:
Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le: Ootan isiklikus elus unistuste ja soovide täitumist
“Eks suvesid on olnud elus erinevaid mu elu jooksul. Olen olnud EÕM-i malevates, mis olid huvitavad. 90-date algus aastatel olin EV-gi revolutsioonilistes sündmustes osaline, 90-datel osalesin rahvusvahelistes üritustel eri kohtades maailmas ja eks ikka reisimised need kõige huvitavamad olnud,” meenutab Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le oma põnevaimaid suveseiklusi.

Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le: Kuristikku langevad need, kes kaotavad usu endasse
“Eelmisel aastal midagi olulist ja põnevat ei toimunud, oli suht hall ja igav ning rutiine aasta. Tegutsen põhimõttel üks päev korraga ehk igast päevast tuleb võtta mis võimalik,” räägib poliitik  ning Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal Ohmygossip.ee’le.