OHMYGOSSIP — “Pean ütlema, et tunnen isegi hirmu tuleviku ees. Paljud sündmused ja meedia ka loomulikult sisendasid ebakindlust,” räägib lauljanna Merle Lilje Ohmygossip.ee’le.

Merle Lilje, mida sooviksite südamelt ära öelda eelmise aastaga seoses?
Lõppenud aasta oli väga ärev nii välis-kui sisepoliitiliselt.. Pean ütlema, et tunnen isegi hirmu tuleviku ees. Paljud sündmused ja meedia ka loomulikult sisendasid ebakindlust. Tahaks nii väga oma ilusas “mullis” elada ja tegeleda meeldivate asjadega, aga paraku tuleb kaasa minna agressiivse maailma uudistega ja seda kahjuks jätkus igasse päeva.

Millised olid teie rõõmud ja mured aastal 2015?
2015.aasta oli isiklikus plaanis väga õnnelik – sain teist korda vanaemaks, sündis väike Valter.  Ansamblitega LAINE ja SOOV oli palju kontserte ja lisaks  ka edukas suvetuur SOOViga. Tähistasin 40.aasta möödumist oma lauljakarjääri algusest  – 1975 liitusin ansambliga LAINE. Sel puhul ilmus minu esimene sooloalbum ” Ah, las olla”, mille üle olen väga õnnelik. Jaanuaris ilmus  CD-kogumik ” Tahan olla veel moes” ansamblilt VIRU TRIO, mis tegutses 1986-1991 ja  plaadile said kõik sellel perioodil salvestatud laulud.Eks oli veel teisigi toredaid mälestusi ja sündmusi. jäin 2015.aastaga väga rahule!

Millised ootused ja lootused on teil aastalt 2016?

2016.aastast loodan kõigepealt  rahu ja kindlustunnet tuleviku suhtes. Soovin oma perega koos palju aega veeta, samuti jätkan mitmetes projektides lauljana. Ansambliga LAINE on juba uueks aastaks palju esinemisi kirjas ja  kuna meile väga meeldib meie töö ja ka publik, siis annab see  palju head energiat. Seega, loodame, et uus aasta tuleb sama viljakas või veelgi  parem. Hea, kui on millegi poole püüelda!

 

Vaata ka:
Merle Lilje Ohmygossip.ee’le: Just vanavanematelt sain põhjalikud elutarkused
“Mäletan väga helgelt oma Pärnu vanaisa ja vanaema, sest veetsin nende juures päris palju aega – neil oli suur aed ja kanad, kelle tegevust sai palju jälgitud. Nad olid mulle väga olulised, sest vanemad käisid tööl ja neil oli napilt aega minuga ja õega tegeleda, sellepärast sain just vanavanematelt põhjalikud elutarkused,” räägib Merle Lilje Ohmygossip.ee’le.

Merle Lilje Ohmygossip.ee’le: Viru Trio repertuaar meeldis meile väga — võiksime selle kohe “ülses soojendada”
“Tänapäeval me pole enam VIRU TRIONA esinenud, kuigi 10 aastat tagasi paaril korral mõnel eraüritusel küll. Me oleme valmis ka täna väikese kava, nii 5 – 6 laulu esitama, kui kellelgi peaks olema huvi. Kuna VIRU TRIO repertuaar meile endile väga meeldis, siis on ka kõik partiid hästi meeles ja pole probleemi nö “üles soojendada”,” räägib Merle Lilje Ohmygossip.ee’le.