OHMYGOSSIP – Tõsielustaarina ja blogijana tuntud soomlanna Katri Sorsa ei pea vajalikuks osta oma lapsele jõulukinke, kirjutab Iltalehti.

Katri Sorsa ja tema elukaaslane Sasu tekitasid enne jõule meedias paanika kui Katri avaldas Instagramis arvamust, et nad ei kavatse alla 2-aastasele poisslapsele osta mitte ühtegi kinki. 

“Me ei veeda oma jõule tavapäraselt. Jõulud on muutunud tänapäeval materialistlikuks pühaks ja me ei taha osaleda selles. Me oleme taaskord imelikud. Elias saab vahepeal niisama kingitusi,” kirjutas Katri Intagramis.

Kuulus blogija rääkis ka intervjuus, et ta elab hetkel palju maalähedasemat elu kui varem ning ta on pühendunud täielikult oma lapsele. Katri meelest vanavanemad võivad osta lapsele jõulukinke, kuid tema oma mehega seda teha ei kavatse. “Me pole kunagi ostnud isegi jõulukaunistusi koju. Kasutame vanaema vanu asju ja nii oleme me alati teinud,” lisab Katri.

Väga tore, et inimesed on hakanud rohkem säästma, taaskasutama ning ei lähe kõiksugu ostuhullustega kaasa!

 

Loe lisaks:
Soome blogija Katri Sorsa: Olin nagu püstihull, kes oli valmis kõigi üle kohut mõistma

Soome telemaastikul Big Brotheri saatest tuntust kogunud Katri Sorsa kirjutab oma blogis väsimusest ja sellest kuidas on kogenud ülekohut.