OHMYGOSSIP — “Nüüd ei tohi varsti isegi enam arvamust avaldada, sest kui julged öelda välja, et sa pole millegagi rahul on see kohe vihakõne ja nüüd ju tahetakse veel nii, et vihakõne eest saab ka karistada,” kurdab Diana Klas Ohmygossip.ee’le, et inimõigusi jääb aina vähemaks.

“Mis ma oskan soovida — Et me siin Eestimaal ikka vastu peaksime! Ega paljudel siin kerge ole. Räägitakse pidevalt mingitest Euroopa Inimigustest ja samas iga  hetkega jääb sellele eesti inimesele neid ?igusi aina vähemaks,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le. “Nüüd ei tohi varsti isegi arvamust avaldada, sest kui julged öelda välja, et sa pole millegagi rahul on see kohe vihakõne ja nüüd ju tahetakse nii, et vihakõne eest saab ka karistada.”

Asju mis Eestis parandamist vajaksid on Diana meelest enam kui küll. “Palkadest ja sotsiaaltoetusrest ma ammu ei räägi, ka muu tundub kuidagi m?ttetu. Kui siia juurde aga lisada Estonian Air, Eesti Raudtee, Sadamad ja muu, mis on paljaks röövitud ja tuulde lastud, siis tundub, et elame pättidemaal, kus inimesel kui sellisel üldse puuduvad ?igused. Niipalju poliitikast, mis mind ajab viimasel ajal küll rohkem naerma, nutma ja mõnikord lausa oksele!

Millised olid Diana Klasi isiklikud rõõmud ja mured aastal 2015? “Mulle endale oli aasta 2015 töine ja sain nii laulda, mängida etendustes kui ka filmides. Jäin rahule. Olen see aasta ka osalenud lausa kahes muusikavideos — esimese tegime koos ansambliga Respekt ja selle nimi on “Miks sündisin nii”. See on väga kurb lugu, kus mängisin ühe enesetapu sooritanud poisi ema. Hiljuti aga osalesin Tartus Marco Tasase uue muusikavideo võtetel, kus mängisin madaami valge kassikesega.”

Tulevaks 2016.aastaks on Dianal aga suured lootused. “Uude Aastasse lähen lootusega, et säiliks meie maal vähemasti rahu ja ei tuleks s?da! Et mu lähedased oleksid elus ja terved ja et elu, mis paljude jaoks hetkelgi kerge pole ei muutuks veel nõmedamaks! Annaks issand rahu ja leiba ja tervist kõikidele teile kallid eestimaalased!

Vaata ka:
Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Kui mul oleks perefirma, siis loomulikult ma jätaks selle oma lastele!
“Veri on paksem kui vesi ütlus peab paika niipalju, et eks ikka omasid ju hoiad ja armastad rohkem. Aga mind on kasvatatud nii, et ei tohi kasutada ära sugulussidemeid, vaid peab ise pürgima ja oma samme tegema. Seepärast pole minu isa mind kusagile sokutanud, ei instituuti ega telesse, vaid öelnud, et kui oled sobilik, siis saad ise, aga kui ei, siis oleks see nagunii vale samm! Ma arvan, et nii on õige,” räägib armastatud näitleja ja lauljanna Diana Klas Ohmygossip.ee rubriigile “Sugupuu”.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Olen oma peod vist noorene piisavalt ära pidanud, nüüd püüan rahulikult elada!
“Alanud aastaks soovisin ikka sama, mida alati olen soovinud — tervist ja õnne kõigile oma lähedastele ja üldse kõigile siin ilmas! Soovin, et oleks rahu ja ei tuleks sõda,” räägib laulev näitleja Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Pugimine teeb paksuks, eriti kui süüakse ebakorrapäraselt
Kaunis, andekas ning alati särav laulja ja näitleja Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le, et ei tunne, et peaks oma kehakaalu pärast muret tundma, ent kui vaja, võiks hoobist kaotada 15 kilogrammi. Kes ennast aga oma nahas hästi ei tunne, saab selles süüdistada vaid iseennast.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Elu 24 ei oleks tohtinud minu isiklikke poolpaljaid pilte ilma loata avaldada
“Südamelt ära ütlemisega on selline lugu, et mis sest ikka kasu oleks! Olen palju öelnud igasugustel teemadel! Mind häirivad paljud asjad, aga need ei muutu ka pärast minu kommentaare! Viimati šokeeris mind väga isiklikus m?ttes see, et Elu24-jas ilmusid fotod minust, mis on varastatud minu erakogust ja mille avaldamiseks oleks pidanud minult luba küsima,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas põrutas koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvasse
“Suvekuudel tegin tööd – laulsin, tegin Kanal 12 .- nes öösaateid jne. Septembri alguses olin Itaalias ja nüüd olen koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvas sisse lugemas tuntud režissöör Govoruhhini filmi, mida vanameister suvel Eestis filmis!” räägib alati rõõmus ja särasilmne Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, saatest “Südamelt ära” ning osalemisest reality saates
Särtsakas ja särav meediapersoon, laulja, näitleja ning saatejuht Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, uuest enda juhitavast saatest “Südamelt ära” ning sellestki, kuidas ta reality sarjas osales. Samuti saame teada, milliste probleemidega inimesed öötelevisioonis saatejuhtide poole pöörduvad.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Üha sagedamini on minu huulil palve: “Looja hoia Eestimaad!”
“Olen palju viimasel ajal südame pealt ära rääkinud teemadel, mis puudutab meie Eesti tavaliste ja lihtsate inimeste suht viletsat majanduslikku olukorda! Kahjuks ma ei näe ja ei usu, et midagi märkimisväärselt muutub,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le ning ütleb, et aina tihedamini on tema huultel palve: “Looja hoia Eestimaad!”