OHMYGOSSIP — Ines Karu-Salo on energiast pakatav noor ärinaine, kes elab suhtumisega “Kes teeb, see jõuab!”. Ines räägib Ohmygossip.ee’le, et võttis 2015.aastal kohati aja maha, et paremini oma asjad läbi mõelda ning hoogsamalt edasi minna.

“Et mitte end täielikult läbi põletada, siis otsustasin selle aasta alguses aja maha võtta ning mõelda tõsiselt tulevikule nii professionaalsel kui eraelulisel tasandil. Tänu sellele olen silmitsi seisnud uute põnevate väljakutsetega, mis on mind hoidnud pidevas arengus. Selgus, et tuli teha väike samm tagasi selleks, et näha kuidas minna paremini edasi,” räägib Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.

Milliste ootuste ja lootustega läheb Ines aga uude aastasse? “Kes teeb, see jõuab. Täna olen energiast ja mõtetest tulvil. Nt. plaanin end pühendada KiRiVOO´le, et uue Eesti moebrändi tuntust, tootevalikut ja müüke kasvatada. Niisamuti loodan leida sobivad äripartnerid, et oma moetehnoloogia idufirma ideega järgmisesse etappi liikuda saaksin. Lisaks sellele soovin oma keha ja vaimu heas vormis hoida, iseenda eest rohkem hoolt kanda.”

 

Vaata ka:
Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Igasuguste ilutoodete kasutamise osas olen ma ettevaatlik!
Ettevõtlik ja töökas Ines Karu-Salo jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel. Uurime, millised on tema lemmiktoidud ja kas on toiduaineid, millest ta Inglismaal olles puudust tunneb. “Mitte märkimisväärselt, sest igakuiselt kodumaal käies võtan endale kõike head ja paremat kaasa,” räägib Baltikumi Mothercare’i arendav Ines Ohmygossip.ee’le.

Rubriik “Lugemiselamus”: Oma lemmikraamatutest räägib Ines Karu-Salo!
“Ei hakka keerutama — ilukirjandus mind eriti ei meelita, seega kõik huvitavamad raamatud, mida välja tooks, on õpetanud tööd paremini tegema, iseennast ja inimesi tundma/juhtima või lihtsalt olulistele detailidele tähelepanu osutanud,” räägib särtsakas ärinaine Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee rubriigile “Lugemiselamus”.  Inese loetletud raamatud on seotud ettevõtluse, müügitöö või psühholoogiaga.

Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Hirmul ei tohi lasta oma mõistust halvata
Välismaal elades võib väga kergesti ennast ära koatada ning n-ö suure massi sisse ära uppuda. Millised on Inglismaa ning Eesti vahet väisava eduka ärinaise Ines Karu-Salo viisid, et kätt pulsil hoida ning oma rada ajada ning iseendaks jääda?

Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Mees peab võimaldama naisel olla iseendaga rahul ja õnnelik
“Igatsen puhkust, mille jooksul ei peaks üldse töö peale mõtlema. Vot see oleks super,” räägib Baltikumi Mothercare’i arendav särtsakas, särav ja töökas Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.