OHMYGOSSIP — “Eks muresid kui rõõme jagub igasse aastasse. 2015 on olnud minu jaoks tõeline muutuste aasta, kuid kõik need sammud, mida olen pidanud astuma, on kokkuvõtvalt vaid positiivsed. Ei saa öelda, et kerged, kuid kindlasti on need mind elus tublisti edasi viinud,” räägib Sünne Valtri Ohmygossip.ee’le.

Ansambli “Patune pool” solist Sünne Valtri, mida sooviksite südamelt ära öelda seoses aasta lõppemisega?
Aasta 2015 on minu jaoks olnud täis rõõmu, palju uusi tutvusi ning palju muusikat. Olen südame põhjani liigutatud imeilusate kirjade, kingituste ja lillede eest, mida olen esinemistel saanud. Olen tänulik oma kallitele sõpradele, kes on nii mõistvad, et mind enam nii tihti ühisüritustel pole ja seetõttu minuga hoopis võimalusel kaasa esinemistele tulevad. Aitäh, Teile kõikidele, kes te mulle tihti Facebooki kirjutate ja kõike head soovite. Kõik need ilusad sõnad ja head soovid kinnitavad mulle, et teen õiget asja.

Millised olid teie rõõmud ja mured aastal 2015?
Eks muresid kui rõõme jagub igasse aastasse. 2015 on olnud minu jaoks tõeline muutuste aasta, kuid kõik need sammud, mida olen pidanud astuma, on kokkuvõtvalt vaid positiivsed. Ei saa öelda, et kerged, kuid kindlasti on need mind elus tublisti edasi viinud. Tõelist rõõmu on pakkunud sajad inimesed saalides, kes Patust Poolt kuulama on tulnud. Teie kätemeri ja vali kaasalaulmine teeb meil Edviniga mõlemil tuju heaks

Milliste ootruste ja lootustega lähete uude aastasse?
Uude aastasse lähen lootusega, et ka aasta 2016 oleks täis üllatusi, uusi tutvusi, palju palju muusikat ja veelgi enam “patustajaid” meie esinemistel
Samuti sooviks kõikidele rohkem mõistmist, inimlikkust ja rohkem hoolivust. Imelist aasta lõppu, kallid sõbrad. Et Teie kõikide soovid uuel aastal täituksid.