OHMYGOSSIP — “Tegelikult on mul hea meel, et see aasta läbi saab, 15 pole mu lemmiknumber,” räägib lauljanna Anne Loho Ohmygossip.ee’le ning lisab, et on viimasel ajal mõelnud “oma rolli” üle maailmas.

Kas kaunil ja särtsakal lauljannal on midagi südamele jäänud, et ta uut aastat pikisilmi ootab? “Olen üsna otsekohene inimene ja mulle ei meeldi üldiselt asju südamesse koormaks võtta ja püüan asjad lahendada enne, kui nad mind vaevama hakkavad. Need asjad, mis on aastast jäänud pisut kripeldama või millele mõtlemine teeb mind rahutuks nõuavad enam aega ja asjasse süüvimist.”

“Oli kõike nagu igal aastal aga midagi silmapaistvat sel aastal mu elulooraamatusse ei lisandunud. Oli selline enese leidmise, enda kuulamise ja tegudeks turgutamise aasta. On tekkinud ideid ja ootan juba elevusega aastat 2016. Mured ongi vajalikud selleks, et rõõm, mis pärast järgneb tunduks pool suurem.

Milliste ootuste ja lootustega lähete uude aastasse? “Olen elevil, ootan suuremaid väljakutseid ja võimalusi ennast näidata teisest küljest. Sellega ka tegelen juba ja kui aeg küps hüüan hurraa! Aga kõigile soovin kõike kõige paremat. Kui vahest tekib küsimus, et mis on küll minu roll siin maailmas, on vastus tegelikult lihtne. Ma olen siia ilma sündinud, et teistele rõõmu tuua. Selline mõtlemine on hästi motiveeriv ja edasiviiv. Püüangi selle lihtsa lause järgi elada ja minna uude aastasse.”