OHMYGOSSIP — “Soovin, et inimeste vahel liiguks positiivne energia ja kõigil jätkuks rõõmsat meelt elada oma igapäevast elu nii positiivselt kui võimalik,” räägib ettevõtja, muusik, laulukirjutaja, produtsent ja suurprojektide juht Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le

Aasta 2015 oli Urmasel muusikarohke. “Kevadel valmis uus laul Anne Veskile, mille nimi on “Elu Tants”. Suvel valmis uus laul “Kolmkümmend viis”, mille valmistasin ansambel Justament 35. aastapäevaks. Justamendi algkoosseisu liikmed olid enamuses minu klassi poisid:) ja sellepärast ka pühendus. Ja sellele laulule tegin ise sõnad, mis on mu elu esimesed isetehtud sõnad. Sügisel valmis laul “Kaugel Sinust”, mis valiti Eesti Laulu poolfinaali ja mida esitab Kati Laev ja Noorkuu.

Milliste ootuste ja lootustega lähete uude aastasse? “Et tervis oleks korras ja elus oleks tasakaal.”

 

Vaata ka:
Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le: 2014 aasta talvel jõudsid kõrgemate jõudude poolt minuni meloodiad
“Avastasin, et klaverimäng on hea tasakaal ja vaheldus ettevõtja igapäevatööle. Kodus oma rõõmuks klaverit mängides tuli minu juurde ühtäkki ei tea kust kohast üks meloodia. Mängisin meloodia abikaasa Annelile ette ja Anneli ütles, “Ma tean millest see meloodia jutustab – see räägib saatusest, eluõnnest ja sellest, et tuleb nautida iga hetke oma elus”,” räägib ettevõtja, muusik, laulukirjutaja, produtsent ja suurprojektide juht Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le.

Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le: Nepaali mägimatk tõi palju inspiratsiooni
“Kõndides ja saapaid harjutades hakkas minu meeltesse ilmuma uusi meloodiaid. Kuna varem midagi sellist ei olnud minuga toimunud, siis olin veidi nõutu, et mis ma nende meloodiatega peale hakkan,” räägib Nepaali mägimatkalt suurt inspiratsioonitulva kogenud Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le.