OHMYGOSSIP — Nighwish’i eks-laulja Tarja Turunen’i püsiv elukoht on Buenos Aireses ja ta ütleb, et kontserttuuridel osalemine väikelapse kõrvalt on raske, kirjutab Iltalehti.

Populaarne laulja ja Soome saate The Voice of Finland kohtunik Tarja Turunen veetis jõulud Imatral. Nightwish’i eks-laulja esines hiljuti Helsingis ja Tamperes. Pärast Tampere jõulukontserti ütleb Tarja Iltalehti intervjuus, et ta pole kursis endise bändi Londoni eduga: “Mind ei huvita see, mul pole olnud aega jälgida bändi tegemisi”.

Tarja Turunen esines kontserttuuril üle Euroopa, mille lõppkontsert oli Moskvas 27. detsembril. “Moskvasse minek teisel jõulupühal katkestab jõulude veetmise. Olen rentinud jõulude veetmiseks Imatral maja, kuhu tuleb mu isa koos oma naissõbraga ning mu kaks venda koos peredega,” rääkis Tarja vahetult enne pühi. “Imatra on sobivalt Helsingi ja Põhja-Karjala vahel. Jaanuaris algavad jälle The Voice of Finland saate salvestused Helsingis ja need jätkuvad ka märtsis.”

Tarja on olnud oma mehe Marcelo’ga abielus juba 15 aastat ja tunnistab, et 3-aastase lapse kõrvalt kontserttuuridel osalemine on raske: “Meie püsiv elukoht on Buenos Aires. Seal igatsen ma taga Soome rahu”.

Tarja avaldas sügisel oma esimese klassikalise soolomuusika albumi. Üle maailma on edukaks osutunud ka tema neli varasemat rockmuusika albumit. Kogenud 38-aastane lauljanna lisab veel: “Klassikaline ja rockmuusika täiendavad üksteist, võin mängida oma häälega. Tehnika on kontrolli all, sest ma olen laulnud nii palju”.

Tarja laulis Nightwish’i bändis solistina aastatel 1996-2005. 

Loe lisaks:
Endine Nightwish’i laulja Tarja Turunen Idols’i finalistidele: Muusikakarjääri edendamine ei ole meelakkuminE
Hevi-ooperitäht Tarja Turunen andis Idols´i finalistidele paar näpunäidet tuleviku jaoks, mis puudutab laulukarjääri. 

Nightwish’i ex-laulja Tarja Turunen: Lähitulevikku mahub ka lapse saamine
Soome bändi Nightwish´i ex-lauljatar Tarja Turunen´i käed ja jalad on tööd täis ning temaga ringleb maailmaturneedel kaasas abikaasa Marcelo Cabuli. Paar on otsustanud, et lähitulevikus saab neil kindlasti ka laps olema, kirjutab MTV3.