OHMYGOSSIP — Vahur Kersna viis saates “Tuled akendes 2015” läbi aastalõpuintervjuud Eesti tarkade, heade, tublide ja ilusatega, kelle hulgas oli ka ”Selgeltnägijate tuleproovi” Eesti esimese hooaja võitnud selgeltnägija Nastja.

Nastja rääkis Kersnale antud intervjuus, et iga inimene, kes tahab olla edukas, peab olema õigel lainel: “Et olla häälestatud, peab mõtlema vähem ja tundma rohkem. Tuleb nii-öelda “haldja seisundis” olla. Ei ole vaja muretseda nii paljudest asjudest, sest meist sõltub tegelikult väga vähe — vaimsest maailmast sõltub palju rohkem kui meist endist. Rohkem sõltub meie toetajatest ja abistajatest.”

Tema sõnul on eestlaste imidži tahe rahvuslik eripära ja igati normaalne, vahendab Publik. “Ambitsioonid on see, mis paneb inimesi liikuma ja tegutsema. Rahulolu teeb mingis mõttes passiivsemaks. Ambitsioonid teevad vahel õnnetuks, aga see on jällegi progressi põhjustaja,” seletas eestlaste poolt armastatud sensitiiv.

Kuigi Nastja on tugev inglitesse uskuja, ütleb ta paraku, et kõike ei saa nende hoolde ka jätta. “Ma ütlen alati, et naised peavad olema naiselikud ja mehed mehelikud — see on põhiline looduse reegel,” on naine veendunud.