OHMYGOSSIP — Maailmakuulus ja igas riigis alati teleekraanil oodatud Miss Universum oli sellel aastal üsnagi erandliku juhtumiga. Enamus tähelepanu koondus saatejuht Steve Harvey apsaka arvele, kui mees kuulutas võistluse võitjaks välja vale riigi.

Väljaspool võistluspaika toimus aga tõsine õnnetus, kus auto sõitis suure hooga hotell-kasiino läheduses olnud rahvamassi sisse.

Miss Universum võistlusel Soomet esindanud Rosa-Maria Ryyti Facebooki seinal võib leida kirja, kus ta kommenteerib õhtul toimunut.

“See õhtu oli täielik katastroof, alustades printsessi kroonimisest lõpetades hotelli ees 37 inimese viga saamisega,” kirjeldab noor naine.

Rosa-Maria Ryyti kahjuks ise 15 parima riigi hulka ei küündinud, mida võib pidada pettumuseks. Küll aga kiidab naine kõiki, kes teda kannustasid.

“Tohutult suured tänud kaasaelamise eest, see aasta kahjuks otsiti kedagi teistsugust.”

Nüüd, kui võistlushoog möödas, tuli Ryyti Soome jõule pidama. “Täiesti meeletu kogemus, aga lähen kindlasti pea püsti tagasi koju, vaatama, kas lund ja jõuluvana leidub! Järgmine nädal on pühendatud lastesaadetele, magamisele ja headele inimestele,” kirjutab tubli töö ära teinud soomlanna.

 

Loe lisaks:

Milline skandaal! Miss Universumi mainekas õhtujuht Steve Harvey kuulutas ekslikult võistluse võitjaks vale riigi kandidaadi
OHMYGOSSIP — Maailma kõige mainekamal missivõistlusel juhtus midagi nii hirmsat, mida mõni kandidaat on kindlasti ka luupainajalikus unenäos ette kujutlenud. Ainukese erinevusega, et nüüd toimus see päriselt!

Miss Universumil Soomet esindav Rosa-Maria Ryyti püüab fotograafide pilke, Eesti esindajat tänavu pole
OHMYGOSSIP — Soome miss Rosa-Maria Ryyti püüab Miss Universe võistlusel edukalt rahvusvaheliste fotograafide pilke, kirjutab Iltalehti. Eesti esindajat tänavu kahjuks “Miss Universe 2015” võistlusel pole.