OHMYGOSSIP – Soome kuulsa bändi Dingo solisti Pertti Neumanni endine kihlatu Tarja Malmström leidis uue armastuse, kirjutab Iltamakasiini.

Tarja Malmström sai tuntuks hobusekasvatajana, kes kasvatas Soome ühe kõige tuntuma eliitvarsa. Kuulsust kogus ta ka tähtsa ärimehe Dingo bändi asutaja Pertti Neumanni kihlatuna. Pärast Neumannist lahkuminekut oli Tarja väga kaua vallaline.

Ettevõtjana ja lauljana töötav kaunitar on lõpuks leidnud enda kõrvale uue kallima. Mees on albaanlane räppar Lil-g, kes on elukutselt hoopiski arst. Lil-g DarJa muusikavideo avaldatakse jaanuarikuu alguses ja singel “Where are you now” veebruaris.

“Ongi juba aeg. Oleme koos olnud ainult neli kuud ja eks aeg näitab, mis tulema peab,” ütleb Tarja. 

Loe lisaks:
Soome rokkansambel Dingo vokaalsolist Pertti Neumann läheb uuele ringile

Soome rokkansambel Dingo vokaalsolist Pertti Neumann on kõrvuni armunud. 53-aastase Pertti Olavi ”Nipa” Neumann’i (endine Nieminen) uueks silmarõõmuks on temast ligi 20aastat noorem Tarja Malmström, kirjutab Ilta-Sanomat, vahendab Iltalethi.

Bändi Dingo looja Pertti Neumann: Levoton Tuhkimo e Rahutu tuhkatriinu olen mina
Soome saatesarja “Linnan tähdet” muusik Pertti “Nipa” Neumann rääkis oma tormilistest noorusaastatest. Dingo bänd paljastas MTV3-le, kes on müstiline Levoton Tuhkimo (Rahutu tuhkatriinu).