OHMYGOSSIP — Maailma kõige mainekamal missivõistlusel juhtus midagi nii hirmsat, mida mõni kandidaat on kindlasti ka luupainajalikus unenäos ette kujutlenud. Ainukese erinevusega, et nüüd toimus see päriselt! 

Nagu elu näitab, siis äpardusi juhtub ka ka kõige kogenenumatel tegijatel. Ameerika tuntud kirjanik, rahva lemmikkoomik ja telenägu Steve Harvey kuulutas kogemata võistluse võitjaks vale kandidaadi.

58-aastane Steve Harvey ei ole saatejuhi positsioonil esimest korda, aga sellest hoolimata teatas mees ekslikult, et Miss Universumi tiitli omanikuks pärjatakse Kolumbiast pärit Ariadna Gutierrez. Gutierrez jõudis olla õnnejoovastuses juba minut aega, kui Harvey olukorra katkestas ja nimetas võistluse õigeks võitjaks filipiinlanna Pia Alonzo Wurtzbach´i.

See olukord oli justkui Gutierrez´ile külma vee kaela valamine. Naisel hakkasid pisarad jooksma, kui võidukroon ta peast võeti ning teisele üle anti.

Olukorrast ka ise šhokeeritud saatejuht Harvey on juba sotsiaalmeedias mitmeid korda vabandanud. Umbes tund aega hiljem postitas Harvey Facebooki staatuses, kus vabandab siiralt kõigi ees.

“Tere kõik! Ma tegin täna Miss Universumi võistlusel kohutava vea, kuulutades välja vale võitja ja esimese printsessi aukoha. Tean, kui oluline see konkurss paljudele riikidele, fännidele ja ennekõike osalejatele on. Ma loodan, et saate mulle selle andeks anda.”

Harvey kirjeldab veel, et kõik võistlejad olid suurepärased, aga soovib südamest veelkord avaldada oma kahetsust Miss Kolumbiale ja Miss Filipiinidele.

Facebooki postitusele on “Like” nuppu vajutatud juba 402 000 korda.

Vaata Miss Universumi võitja väljakuulutamise klippi SIIT