OHMYGOSSIP – Matti Nykänen räägib Seiska.fi intervjuus, et pidas kinni oma lubadusest ning jõi terve peo vältel ainult vett.

6. detsembril tähistas Soome Vabariik oma iseseisvuse 98. aastapäeva, mille auks peeti taas presidendilossis suur pidu. Peokutse oli saanud ka Matti Nykänen, kes osales tähtsal üritusel koos oma naise Piaga.

Matti kirjeldas presidendilossis peetud pidu väga toredaks ja kohal viibijaid inimesi lõbusateks ning jutukateks. Ka Pia kiitis positiivset peomeeleolu. Paar nautis pidu, kuid tantsupõrandale nad ei jõudnudki. Enne presidendilossi saabumist oli Pia komistanud trepi peal nii, et varvas ilmselt murdus. Matti ütles, et sellise jalaga poleks Pia saanud mitte mingil juhul tantsida.

Enne pidulikku üritust kirjutasid mitmed lehed sellest, kuidas Matti Nykänen lubas presidendilossis tarbida ainult alkoholivabu jooke. “Otsustasin juba kutse saamisel, et ma isegi ei kavatse maitsta seal pakutavat booli. Olen varemgi alkoholi joonud ja vaevalt see bool midagi erilisemat on kui viin,” ütleb endine suusahüppaja. “Suudlesin Piat ja ta maitses väga hästi,” naljatab Matti Nykänen.

Loe lisaks:
Kuulujutud Matti Nykäneni joomatuuridest ja abielulahutusest: Meil läheb Pia’ga suurepäraselt

Soome suusahüppelegend Matti Nykänen´i elus valitseb kaos. Seda vähemalt Soome veebilehe Seiska põhjal. kas ka tegelikult nii on, annab aimu Matti loomulikult ise, Ilta-Sanomat vahendusel.

Matti Nykänen võib jääda aastaks haiguspuhkusele
Matti Nykänen räägib Radio Rock intervjuus, et ta peab võibolla jääma aastaks haiguspuhkusele. Mägihüppajal on olnud palju probleeme oma käega, mis murdus tal maikuus.