Möödunud on mõned päevad sellest kui Paris Hilton jättis maha oma poiss-sõbra Doug Reinhardti. Kolmapäeval nähti teda juba maailmakuulsa jagpalluri Christiano Ronaldoga. “Nad suudlesid terve öö,” ütleb üks allikas briti ajalehele “The Sun”.

Parist nähti Hollywoodis klubis MyHouse õhtut nautimas uue partneri Christiano Ronaldoga. “Selleks, et serveerida drinke Ronaldo lauda oli vaja pea iga ettekandjat. Ta kulutas üle 200 000 krooni shampuse ja drinkide peale. Ta tundis end fantastiliselt,” jätkab sama allikas ajalehele “The Sun”.

Paris ja Ronaldo lahkusid ööklubist eraldi. Ronaldo taksoga ja Paris oma autos koos autojuhiga. Seejärel saabus Ronaldo Paris Hiltoni õe Nicky poole West Hollywoodis, kust ta hiljem kella viie paiku lahkus.

Pärast seda kui Christiano Ronaldo jalgpalliklubi Manchester United andis nõusoleku Real Madridile tema üleviimiseks, otsustas jalgpallitäht puhata USA-s.

Eile õhtul kinnitas Paris Hilton, et tema ja Christiano Ronaldo, nüüd maailma enim makstud jalgpallur, on paar, räägib allikas. Ta ütles ühele sõbrale:” Ta on kuum, tõeline atleet – ja meie vaheline keemia oli täis elektrit,” teatab the Sun.