OHMYGOSSIP – Endine Miss Soome Kirsi Westerlund kaotas mõlemad oma vanemad lühikese aja jooksul, vahendab Iltalehti.

Kirsi Westerlund krooniti missiks aastal 1992. Soome eksmissi Kirsi Westerlundi nii ema kui ka isa surid hiljuti traagiliselt. Kirsi elukaaslane, laulja Kurre, on olnud talle suureks toeks. Kurre tegi Kirsile aastal 1993 otsesaates abieluettepaneku. Just tunnetest rääkimine on aidanud Kirsit oma vanemate leinamisega toime tulla.

Kirsil aasta on olnud raske, ta ema suri 29. juunil ja isa kõigest mõni kuu hiljem 4. novembril. “Ema surm on mõistetav, sest tal oli vähk. Olin hakanud vaikselt toibuma oma ema surmast, aga siis kuulsin uudiseid isa kohta. See oli šokeeriv. Mu isa ületas ülekäigurajal teed ja kiirust ületav juht ajas ta alla. Isa suri koheselt. Ma ei ole veel tema lahkumist endale teadvustanud, sest sellest on alles kuu aega möödas,” räägib Kirsti kurvalt. Isa surma põhjustanud juhi kohtuistung toimub järgmisel aastal.

Kirsi vanemad elasid koos õnnelikult lõpuni. Kirsi ema vähidiagnoos oli samuti šokk, sest ta oli kurtnud väsimust, mille peale Kirsi julgustas teda minema arsti juurde. Emal avastati kopsuvähk ja ta jäeti haiglasse, kus ta elas kõigest kaks päeva. Kirsil on ees esimesed jõulud ilma vanemateta.

Kirsi ja Kurre on kogenud ka minevikus raskeid aegu — aastal 1998 suri viiepäevaselt nende esimene laps Kasper. Tänasel päeval on neil kaks teismelist last.

Kirsi on rahulik ja ütleb: “Meie pere saab jõudu omavahel suhtlemisest ja me oleme kokku leppinud, et oma muredest tuleb kohe rääkida. Samuti tuleb vestelda ka headest asjadest. Muidugi ka sõpradega suhtelmine aitab koguda jõudu”.