OHMYGOSSIP — Printsess Diana venna Charlesi tütar on tekitanud palju kõneainet Britannia aristokraatide seas, vahendab Soome veebileht MTV.fi. 

Charlesi vanim tütar Lady Kitty Spencer tekitas nördimust sellega, et poseeris napis riietuses seksikalt Tatler-lehe esikaanel. Lisaks sellele avaldab Lady Kitty ka Instagramis 15 000 jälgijale meelsasti oma bikiinipilte.

Dailymail kirjutab, et Lady Kitty tähelepanuvajadus on tekitanud tal oma isaga tõsiseid tülisid ning ta isa on väga vihane. Lady Kitty mõistetakse hukka, sest teiste sõnul ta tahab ronida avalikkuse ette. Tema sõpruskonda kuuluvad nii moemaailma tähtsad tegelased kui ka tõsielusarjade kaudu kuulsaks saanud inimesed. Lady Kitty veedab meelsasti aega ka ööklubides, kirjutab leht.

Prints Harry ja prints Williami nõbu ei häbenenud kui poseeris Tatler-lehekülgedel — piltidel on näha, et Lady Kitty kleitidel on sündsusetult sügavad dekolteed. Lady Kitty naeratab ka oma Instagrami piltidel, kus ta poseerib tihti bikiinide väel.

Lady Kitty ilu märgati esimest korda aastal 2011, tema nõbu Williami ja Catherine’i pulmas. Lady Kitty on siniste silmadega heledapäine kanitar, kes meenutavat printsess Dianat.