OHMYGOSSIP — Väga sõnaosav Soome räppar Petri Nygård pajatab, kuidas armastus on pannud teda ümber maailma reisima ning tunnistab, et on armununa üpris kiiresti ja sügavale uppunud, kirjutab Mtv.fi

Enne armeesse minekut käis Petri Nygård (õige nimega Petri Laurila) kokaks õppimas. Samal ajal kinkis noormees oma südame ameeriklannale ja valmis armastuse nimel minema kuhu iganes.

See ei olnud mehe jaoks esimene armastus, aga Chicago kaunitar leidis üsna erilise koha räppari südames. Petri otsustas proovida, kuhu armastus teda kannab.

“Elasin Tamperes ja kohtusin enne sõjaväkke minekut vahetusõpilasega Chicagost. Armusin täiesti lootusetult ja olin kindel, et tema on see õige. Tema läks tagasi kodumaale ja mina sõjaväkke, aga leppisime kokku, et kui sõjavägi läbi, lähen talle järele,” meenutab Petri, endal õrn naeratus suul.

Noor armunud paarike oli tihedas kontaktis. Kuna tol ajal ei olnud internetti, tuli kogu suhtlus pidada telefoni vahendusel. Viietuhande marga suurune telefoniarve ei olnud tollal naljaasi. Noormees läks enesekindlalt oma Ameerika unelma järele.

“Ma ei olnud kunagi lennukiga sõitnud või üleüldse kusagile kaugemale reisinud. Sellegipoolest olin otsustanud, et lihtsalt lähen sinna,” meenutab Petri noorusarmastust.

“Rääkisin emale ja isale, et kokakool ja armee on käidud. Armsad vanemad kannustasid mind takka ja ütlesid: “Küll soomlastele ikka seal alati tööd leidub,” nii ma pakkisingi oma koti ja asusin teele.”

Ainuüksi lennureis oli täis üllatusi ja uusi olukordi. Kuna noormees ei olnud varem lennukiga reisinud, polnud tal õrna aimu, kuidas regulaarlennud ja transportide vahetused toimivad. “Olin Amsterdami lennujaamas ja imestasin, et mida ma seal nüüd teen. Et pidin ju Chicagosse minema. Seejärel mulle selgitati, et järgmine lend väljubki siit. Olin siis umbes selline, et “ahah, okei!”, mitte millestki mitte midagi arusaav,” naerab Petri oma esimese lennukogemuse üle.

Mees jõudis lõpuks kohale oma kallima juurde. Ülikoolis õppiv naine elas ülikoolilinnakus, mis seadis suhtele esimesed takistused teele.

“Üleliigseid inimesi seal olla ei saanud. Hiilisin alati salaja sõbratari juurde ööseks. Tal oli väga imelik elamine ja üleüldse oli see raske, sest ta pidi õppima ja mulle tundus, justkui oleksin puhkusel olnud.” 

Paar uskus väga ühisesse armastusse ning noormees otsis koka erialast tööd. Koju tagasilend sai tühistatud. “Ma pidin kolme kuu pärast tagasi lendama, aga me tühistasime piletid. Olin kohalikku restorani tööd leidnud. Imeline armastus kestis paar kuud.”

Mees jõudis ikkagi veel viimasel hetkel lennufirmasse helistada ja pärida, ega lennupiletite tühistamine pole veel jõustuda jõudnud.

“Suhtesse hakkasid tekkima esimesed mõrad. Ma ei tea, kas see oleks toiminud, kui me oleks olnud kusagil mujal, kui ülikoolilinnakus. Jõudsime järeldusele, et meie suhe ei jõua kusagile,” meenutab mees.

Nygård oli kohtunud ka naise teiste koolikaaslastega ja nendega sõbrustanud. Vahepeal oli ta sõprade kodus ööbimas ja viimane kuu mööduski üldiselt sõprade kambas.

“Puutusin kokku ameeriklaste koolipidude meluga. See erineb väga palju soomlaste omast. Kui hakkasingi liiga hilja pidudel käima, siis sealsetega tegin kõik tagant järgi,” naerab Petri oma reisi üle.

Petri Nygård´i Ameerika reis mõjutas väga tema olemust, muusikavalikut ja riietumisstiili. Kuigi räppar on teinud läbimurde soomekeelse muusikaga, on ta ka inglisekeelset räppi loonud.

 

Loe lisaks:
Vaata kui palju teenib räppar ning muusikaärimees Petri Nygård

Petri Nygård, õige nimega Petri Laurila, teenis möödunud aastal 61 424 eurot, kirjutab Iltalehti. Eelmisel aastal avaldas Nygård albumi “Kõik või mitte midagi” (Kaikki tai ei mitään), mille hittlugu “Selge päev” (Selvä päivä) on sai Soome raadiotes kõvasti eetriaega. Nygård´i hitt on kogunud Youtube rohkem kui seitse miljonit vaatajat.

Petri Nygård´i ema arvas, et ta poeg on surnud
Hymy maikuu numbris räägivad mitmed kuulsused oma suhtest emaga ning räägivad ka lapsepõlvemälestustest seoses maailma kõige tähtsama inimesega.

Soome rap-artist Petri Nygård küsib ühe esinemise eest 3500-4000 eurot
Rap-artist Petri Nygård on hetkel Soome rapmuusika-maastikul üks enimnõutud artist ning mees küsib ka vastava summa esinemiste eest, teatab Hymy.