OHMYGOSSIP – MTV teatab, et Soome sarja Ensitreffit alttarilla paar Sari ja Antti saavad lapse. Populaarse tõsielusaate teisel hooajal abiellunud paar ootab esimest last.

MTV avaldab õnneliku beebiuudise oma internetilehel ja kinnitab seda ka Ilta-sanomat lehele.

“See on uskumatu ja tore uudis meie jaoks. Oleme väga õnnelikud”, rõõmustab Sari MTV intervjuud andes.

Televaatajad on jälginud paari armastuslugu ja näinud, kuidas Sari ja Antti armusid üksteisesse esimesest silmapilgust. Samal ajal kui teised Ensitreffit Alttarilla sarja paarid maadlesid oma probleemidega, siis Sari ja Antti koosolemine tundus sujuv ning muretu. Vaatajad arvasidki, et ainuke paar, kes ka pärast telesaate salvestamist kokku jääb on Sari ja Antti.

“Kogu see aasta on toonud endaga kaasa nii palju selliseid asju, millest ma olen varem vaid unistanud. On väga põnev näha, kuidas unistused saavad teoks”, ütleb Antti.

Paari esimene laps sünnib juba kevadel.

 

Vaata ka
Soome telesarja “Ensitreffit alttarilla” peigmees loobus sõrmusest ja läks Venemaale

OHMYGOSSIP — “Ensitreffit alttarilla” ehk “Esimene kohtumine altari ees” (sama süžeega sari nagu Eestis jooksev “Abielus esimesest silmapilgust”- toim.) Soome sarjas Mariga kokku pandud Jouni läks Venemaale tööreisile ja võttis sõrmuse sõrmest.

Soome telesarja “Ensitreffit altarilla” terapeut Maaret Kallio kirjeldab omadusi, mida ta suhtes ei kannataks
OHMYGOSSIP — Psühholoogia- ja seksuoloogiaterapeut Maaret Kallio ütleb, et kohtus oma praeguse mehega sõprade pool peol. “Ensitreffit altarilla” terapeudil on suhete osas omad taluvuspiirid, mida peab oluliseks kooselu toimimisel.