Ekstravagantne poplauljatar Lady GaGa mängis pitsatüdrukut ning otsustas kustutada pikas autogrammijärjekorras ootavate fännide nälja. Niisiis kulutas ta tuhat dollarit ja tellis 80 suurt juustupitsat – kõik oma imetlejate heaks!

GaGa, kelle uusim hitt “Bad Romance” hetkel edetabeleid vallutab, tellis 80 pitsat Los Angelese muusikapoe ukse taha, kus fännide järjekord kaugusesse lookles. Nimelt jagas staar ise samas poes autogramme ja esitles värskeimat singlit. Lauljanna kirjutas oma Twitteri lehele: “Saadan oma pisikestele koletistele pisikesed pitsad, te olete terve öö ukse taga oodanud, loodetavasti olete ka näljased! Sööge nüüd ja pidage meeles, et armastan teid!”

Veel tänas GaGa kõiki inimesi, sealhulgas fänne, tänu kellele tema viimane album “The Fame Monster” iTunesi paremusjärjestuses esimesel kohal on. “Mu kallid fännid, armastan teid rohkem kui ei kedagi teist. Aitäh teile, olete ainus auhind, mida vajan!”

Lady GaGa heldus fännide vastu peegeldub ka imelikes, kuid kindlasti omapärastes ja imelikes kingitustes, mida ta mõnede viimase plaadi eksemplaridega laiali jagas. Nii sai mõni õnnelik endale näiteks staari blondi lokikese, pusle või personaalse märkme lugude loomise ajast.