OHMYGOSSIP — Ma hindan asjadest enam hingelist lähedust ja emotsioone. Kôige ilusam kingitus mida armastatu teha saab, on kindlustunde ja hingerahu loomine. Ilusaim kingitus on môistmine, et oled jôudnud “kodusadamasse”,” räägib Katrin Toome Ohmygossip.ee-le.

Katrin Toome, kas mäletate oma esimest armumist/armastust?
Esimest armumist ei mäleta.  Esimene armastus ei unune aga kellelgi. Ma vôisin olla meie esmakohtumisel 13, aasta vanema koolivennaga arenes esialgsest sôprusest suur armastus, ilusaid tundeid ja emotsioone jagus paljudeks aastateks, imeilusaid mälestusi kogu eluks. Oleme senini üksteise tegemistega kursis.

Kas usute armastusse esimesest silmapilgust?

Jah. Olen kogenud.

Milline on olnud siiani ilusaim kingitus ning mälestus, mida teie armastatu teile on teinud?
Ma hindan asjadest enam hingelist lähedust ja emotsioone. Kôige ilusam kingitus mida armastatu teha saab, on kindlustunde ja hingerahu loomine. Ilusaim kingitus on môistmine, et oled jôudnud “kodusadamasse”.
 
Kas olete abielus, vabaabielus? Kui oluliseks peate abielu üldse. Mida ilusat meenub teile teie esimesest kohtumisest/kihlusest/pulmapäevast/?

Ma olen leidnud oma hingesugulase, kes on mind pannud môistma, et armastades ei ole oluline vanus, vahemaa, edukus, positsioon vms. Olles üsna konservatiivsete vaadetega, hindan ka abielu. Ametlikult kinnitatud liit tähendab partnerite kindlat veendumust oma elu igavesti ühiselt jagada.  “Minu elukaaslane” vôi “minu abikaasa” kôlab minu jaoks erinevalt, abikaasa kasuks.

Kui näete avalikes kohtades inimesi suudlemas, kas see häirib teid või peaks intiimsemad asjad magamistoa seinte vahele jätma?
Ei häiri. Armastus on ilus. intiimsemad asjad aga loomulikult jäägu magamistuppa.

Milline võiks olla see retsept, mis hoiab armusuhet värskena?
Iga inimene on erinev, iga suhe on erinev, seega ei saa ühest retsepti olla.

Mida soovitaksite üksikutele inimestele kaaslase leidmiseks?
Magavale kassile hiir suhu ei jookse. Reeglina ei tule prints/printsess uksele koputama. Soovin üksikutele inimestele toredaid pidusid ja üritusi, avatud ning positiivset suhtumist! Mis kôige tähtsam — kui tekib äratundmine, et see keegi vôibki olla see ôige, siis tao rauda, kuni raud on kuum! Eestlastele on tagasihoidlikus loomupärane, ent sellistel juhtudel pole kaotada midagi, küll aga vôita!