OHMYGOSSIP — Soomlannast lauljatar Meiju Suvas ja tõsielustaar Maisa Torppa löövad kaasa Soome uues telesarjas Alanyan Sankarit. Saates saab näha palju lusti ja ka perele pühendumist, kirjutab Ilta-Sanomat.fi

10-osaline tõsielusari esitleb Türgi turismi ja soomlasturistide seiklusi. Alanyan Sankarit üheks tegelaseks saab olema varemgi teleekraanil nähtud kaunis Maisa Torppa

“Harrastan saates kõike, mis on seotud ratsutamisega ja kõva pidutsemisega,” ütleb kolm nädalat saate lindistusel kaasa löönud Maisa.

Ka veetlevat Meiju Suvas´it saab mõnes osas näha, kuna ta on parasjagu tööasjus Alanyas.

“Käin Alanyas enamasti lihavõtte- ja sügisvaheajal esinemas. Reisime sinna alati koos perega. Oleme Terhi Alanya peretuttavad,” ütleb Meiju.

Terhi Alanya on tuntud juba Matkaoppaat saatest ning on kaasatud ka Alanyan Sankarit saatesse. Terhi ja Meiju tutvusid tööasjus juba aastal 1997 ning nende lastest on saanud omavahel head sõbrad.

Meiju ainus tingimus välismaa tööde puhul ongi olnud, et lapsed saaksid kaasa tulla. Sama kehtib ka puhkusreiside kohta.

“Olime mehega Prahas, kui lapsed olid veel väikesed. Meie reis kestis kokku kolm päeva, aga tulime juba peale teist päeva koju, sest mõlemil tuli nii suur igatsus laste järele,” kirjeldab Meiju emotsionaalseid tundeid.

Naise meelest ongi parimateks reisikaaslasteks kogu pere, kuhu kuuluvad abikaasa John Berger ja nüüdseks 12- ja 15-aastased lapsed.

“Me ei saa mehega reisi nautida, kui lapsed ei ole meiega. Õnneks soovivad lapsed alati kaasa tulla ning kavatsen seda nautida ja ära kasutada seni, kuni võsukesed meiega veel ringi seigelda soovivad.”

Meiju mees on meisterkokk ja neil on nii reisil olles kui ka koduses miljöös alati küünlavalgel õhtusöök. Abielupaar naudib oma suhte puhul igat pisiasja – maitsvat toitu, teatris käike või lihtsalt õues olemist, kus iganes nad ka poleks.

Noor ja veetlev Maisa käis aga suvel koos poissõbrast Jere Pulli´ga Ateenas.

“See oli parim reis, meil oli tõsiselt tore. See oli täpp i-tähe peal. Just reisil olleks taipasin, et soovin jääda selle inimesega kokku,” ütleb armastusest hõhkuv Maisa.

Maisal on ka kolme aastane poeg, kes viibis tihti sülelapsena reisidel kaasas, kui naine veel eksmehega koos oli.

Maisal juhtub reisidel alati igasuguseid põnevusi ja ootamatusi.

“Sõbrad teavad juba, et minuga alati juhtub midagi. Ükskord tulin kiirabilennukiga Riiast, kuna mul oli kohutav kopsupõletik. Paljudel juhtudel algavad probleemid juba lennujaamas, kui olen näiteks rahakoti maha unustanud või kui lennupiletid on valesti kirjutatud,” naerab Maisa oma seikluste üle.

“Aga muidu olen mõnus reisikaaslane, ei vingu millegi üle ja lepin teiste otsustega. Küll aga olen kehv orienteeruja.”