Filmidega “Twilight” ja “New Moon” kuulsaks saanud nooruke Kristen Stewart (19) on põhjustanud skandaali – avalikkuse ette lekkisid tema puhkusefotod aastast 2008, kus neiu kannab väga ühemõtteliselt kanepilogodega bikiine.

Kristen, kes muidu tagasihoidlikku joont hoiab ega isegi punasel vaibal eriliste õhtutualettidega silma ei paista, poseerib eelmisest aastast pärit fotodel suure uhkusega valgetes bikiinides, mida kaunistab roheliste kanepilehtede muster. Santa Jose’s, Costa Rical veedetud puhkus oli ilmselt igati meeldejääv, sest juba varem on näitsikut nähtud piibust kanepit popsutamas, kirjutab DailyMail. Kristenist, keda on paari pandud kaasfilmistaari Robert Pattinsoniga, levivad internetis fotod, kus ta oma Los Angelese maja ees ühe meessoost sõbra seltskonda naudib ja samal ajal marihuaanat tõmbab.

Kirsten ja Robert veetsid eelmisel nädalal mõnusasti aega New Yorgi väga eksklusiivses klubis Soho House, liikudes hiljem edasi ööklubisse Avenue. Samal ajal kui armunud kudrutavad, tõmbab flm “Twilight: New Moon” aina kuulsust ja raha ligi – juba avanädalal kõik Hollywoodi läbi aegade tehtud rekordid purustanud film andis vähese ajaga silmad ette nii Lord Of the Ringsile, Harry Potterile ja James Bondile.