OHMYGOSSIP — Soome Modelliagentuur FaceMaker´i eestvedajad Johanna Loiri ja Emmi Ojala korraldasid möödunud nädalavahetusel meeleoluka Best Model Of Finland 2015 show. Võistlusele pääses 16 kaunitari, kelle hulgast valitakse novembri alguses välja võitja, kirjutatakse Iltamakasiini.fi lehel.

“Tööd oli väga palju, aga kulunud tunde ei aeta sõrmega taga, kui asja tehakse kirega,” ütleb modelliagentuur FaceMaker´i üks eestvedajatest Johanna Loiri.

“Oleme Emmi´ga igal nädalavahetusel mööda Soomet ringi liikumas ja mõni on imestunud, kuidas me ikka veel sellest tööst tüdinenud pole,” ütleb Johanna.

“Seni, kuni teha tööd, mida armastad ja naudid üle kõige, ei loeta töötunde.”

FaceMaker´i naised korraldavad modellivõistluste konkursse, näituseid, tegelevad promotööga üle kogu Soome.

“Sellest tööst küll villand ei saa, sest iga show on ainulaadne ja inimesed uskumatult suurepärased. Positiivne suhtumine ja energiline iseloom aitab toime tulla kiire elutempo ja tiheda ajakavaga.”

Samasugust suhtumist soovivad naised edasi kanda ka noortele naistele, kes on huvitunud modellikarjäärist ja ringi tuuritamisest.

“Meil ei ole kunagi igav ning tühistele asjadele ei pöörata tähelepanu. See ala ei sobi kõigile ja sellest saab tavaliselt kohe aru, kas inimene on õigel teel või mitte,” ütleb Emmi Ojala.

Best Model of Finland 2015 finaalvõistlus toimub 7-ndal novembril. Võistluse võitja pääseb novembri keskel Brüsselisse Soomet esindama, kus toimub Euroopa suurim modellivõistlus Best Model Of World 2015.

 

Loe lisaks:

Johanna Loiri Ohmygossip.ee’le: Mul on ligi 30 käekotti!
Johanna Loiri on kaunis ning tegus soomlanna, kes lükkas käima go-go showtantsugrupi Tigers ning asutas ja veab modelliagentuuri “Mallitoimisto Facemaker”, ta on tuntud Soome avaliku elu tegelane ja kodus armastav ema. Veebruaris tegi Ohmygossip Couture temaga eksklusiivse fotoseeria ning täna räägime temaga moest!

Ohmygossip Couture moe-eri Soome Tigers showtrupi juhi Johanna Loiri’ga
“Ohmygossip Couture” on aastal 2008 Ladina-Ameerika turul alustanud tänaseks noorte seas populaarne ning armastatud rõiva- ja aksessuaaribränd. “Meie peamine müügiartikkel on säravad, erksad ja kaunid topid, mida on saada kõigis värvitoonides,” ütleb Ohmygossip Couture’i looja ning arendusjuht Helena-Reet Ennet. “Samuti on meil lai valik kauneid ehteid!”