OHMYGOSSIP — Soome suusahüppelegend Matti Nykänen´i elus valitseb kaos. Seda vähemalt Soome veebilehe Seiska põhjal. kas ka tegelikult nii on, annab aimu Matti loomulikult ise, Ilta-Sanomat vahendusel.

Soome veebileht Seiska.fi väidab, et Matti Nykänen on alkoholi küüsis selle aasta aprillist alates, mille tõttu on tema abielu sattunud tormituulte kätte.

Nykänen abiellus 2014 suvel oma kallima Pia´ga.

Matti suvisest reisituurist sosistatakse, et Nykänen olevat võõraste naiste rindasid katsunud ja arvati, et on oma abikaasast lahus. Seiska anonüümse vihje põhjal olevat Nykänen sisse andnud juba ka abielulahutuse paberid.

Ilta-Sanomat ajakirjanik võttis Nykäneniga isiklikult ühendust. Neljakordne olümpiavõitja on nende väidete pärast jahmunud.

“Need jutud ei pea paika. Kuidas kurat saaksin olla joomatuuril, kui sõidan pea iga kord autoga võistlustele? Nüüdki olen roolis ja loomulikult ei ole ma tilkagi võtnud,” kommenteerib Matti Nykänen.

“Vahel muidugi olen viina võtnud, vahel rohkem, kui peaks, aga sellest küll mingit pikaajalist perioodi pole tekkinud. Ja vaidlusi on igas paarisuhtes, aga praegu läheb meil küll Piaga suurepäraselt. Meil ei ole probleeme ja me tõesti ei ole lahku minemas,” kinnitab mees.

Ka abikaasa Pia Nykänen kinnitab mehe sõnu.

“Aeg-ajalt meil on olnud vaidlusi, samamoodi nagu ka teistel peredel. Me ei ole lahutamas,” ütleb ka Pia kinnitavad sõnad.

“Me oleme vahel klaasi tõstnud, aga mis seal siis imelikku on? Teised ju ka tarbivad vahel alkoholi. Elame igati normaalset elu,” summutab Pia kuulujutud.

 

Loe lisaks:
Matti Nykänen’i uskumatu muutus vanglas

80’ndatel tuntuks saanud suusahüppajale on vanglas olek igati kasuks tulnud.

Aastaid iga päev napsutanud Matti Nykänen: Alkoholist loobumine oli kerge, sest ma polnud alkohoolik
“Mu elus on esimene kaine peaga loodud suhe. Olen õnnelik mees,” räägib Soome suusahüppaja Matti Nykänen (48).