OHMYGOSSIP — Rootsi tõsielusarjast “Miljonärist emad” tuntud Gunilla Persson on nüüd räpiartist. Teletähe räpivideo on saanud Rootsis uskumatu vastuvõtu, vahendab Ilta-Sanomat.

Rootsi miljonärist ema ja telepersoon Gunilla Persson räpib koos Dogge Doggelito´ga luksuselust. Kuldsesse kleiti riietunud 57-aastane Gunilla silitab videos meelalt oma juukseid ja sääri.

“Minu ja Dogge Doggelito laulust tuli maailma parim räpilugu! Annan endale tavaliselt soorituste eest midagi 1 ja 5-e vahel, aga räpparina olen küll hinde 10-ne vääriline. See on üks lõbusaim asi, mida üldse kunagi teinud olen,” on Gunilla õhinas.

Laul ja muusikavideo on Rootsis saanud vastuolulist tagasisidet.

“Mida kurdait, kas Dogge´l on rahanappus või mille pärast ta esineb koos Gunillaga?” seisab ilkuvalt NRJ Sverige Facebooki fännilehel.

“Gunilla on minu iidol! Ta on kindlasti juba 70-aastane, aga ikkagi õhkub temast elujõudu,” ülistavad Gunilla fännid sooritust.

Noorena Rootsist Hollywoodi kolinud Gunillast on tulnud üks Rootsi tuntuim telenägu. 

 

Kuula lugu SIIT

Loe lisaks:
Rootsi telestaar Gunilla Persson: Olen iluoperatsioonide vastu. Vananeda tuleb väärikalt

28 aastat tagasi jättis Gunilla Persson (51) hüvasti Stockholmiga ja sõitis USA’sse. Hetkel on ta aktuaalne rootsi realitisarjas “Rootsi Hollywoodi-naised”. Nädalalehele Hänt Extra räägib Gunilla oma põnevast elust teisel pool Atlandi ookeanit.