“Kui on paha tuju ja negatiivsed mõtted, siis tuleb mõelda millestki positiivsest, keskenduda positiivsele tegevusele, kasvõi istutada potitaim, ja ongi mõtted suunatud loovusele ja positiivsusele. Šokolaad ja alkohol ka muidugi aitavad, õiges annuses, ainult mitte igaüks ei oska nendega piiri pidada,” räägib Viktor Vassiljev Ohmygossip.ee’le.

Viktor Vassiljev, mida tuleks teie arvates teha selleks, et õnnelik olla?
Õnn on inimese enda sees, mitte pangaarvel või garaažis. Et olla õnnelik, tuleb ise endaga rahu sõlmida ja ise endaga rahul olla. Võibolla mitte 100%, võib ka veidi vähem, et oleks arenguruumi.

Kas teie olete õnnelik inimene ja milles õnn teie arvates peitub?
Inimene ei ole õnnelik, kui kuhjuvad mured ja probleemid. Neid on igaühel, rohkem või vähem. Probleemid tuleb kaardistada ning jagada kahte lehte – ühed, mis on lahendatavad, ja need lahendada; ning teised, mis ei ole lahendatavad – nendega tuleb südamerahus leppida.

Mul on probleemide lahendamise tehnoloogia päris hästi käpas ja oskan ka leppida viletsa ilma või pahurate kaaskodanikega, nii et olen 90% õnnelik.

Kui on paha tuju ning kipuvad tulema negatiivsed mõtted, siis kuidas neist kõige kiiremini vabaneda?

Kui on paha tuju ja negatiivsed mõtted, siis tuleb mõelda millestki positiivsest, keskenduda positiivsele tegevusele, kasvõi istutada potitaim, ja ongi mõtted suunatud loovusele ja positiivsusele. Šokolaad ja alkohol ka muidugi aitavad, õiges annuses, ainult mitte igaüks ei oska nendega piiri pidada, tulemuseks liigne kehakaal ja alkoholism. Mul pole õnneks kumbagi.

Kas olete teinud paha tuju tõttu mõne rumaluse, mida olete kahetsenud?
Ja rumalusi ei maksa teha ei pahas ega heas tujus. Isegi äkkvihaga oleks tark kõigepealt lugeda kasvõi Issameie palve. Või teha kakskümmend kükki. See võtab veidi aja maha ja ehk siis oskab teha midagi targemat.

Aga libedaga sabakondile kukkudes ei ole siiski midagi parata, tuleb mõni krõbedam sõna lendu lasta, see aitab. Soovitavalt siiski mitte kõval häälel ja kindlasti mitte laste kuuldes.

 

Vaata ka:
Viktor Vassiljev Ohmygossip.ee’le: Vanaema annab raha väljaminekuteks, mida emale ei saa selgitada
“Kui poleks vanavanemaid, siis poleks vanemaid, poleks last ennastki. Aga kui tõsiselt, siis lapse kasvatamisel on vanavanematel üsna oluline roll,” räägib Viktor Vassiljev Ohmygossip.ee’le ning rõhutab vanavanemate tähtsust.

Viktor Vassiljev Ohmygossip.ee’le: Peaksin olema elav klassik aga kes see ikka oma kodumaal prohvet on
“Minu elutöö on tehtud, mingeid erilisi saavutusi ei planeeri. Jätkan artiklite kirjuitamist, tele- ja raadiosaadete tegemist, mida rahvas ilmselt ikka minult ootab,” räägib töökas ja tubli Viktor Vassiljev Ohmygossip.ee’le.

Viktor Vassiljev Ohmygossip.ee’le: Maal elades ei saaks ma oma asjadega hakkama
“Igaühele oma. Mina olen linnainimene ja armastan mugavusi. Maal on jällegi tervislikum, looduslähedasem ja peaks olema ka rahulikum,” räägib Viktor Vassiljev Ohmygossip.ee’le, et tema pooldab elu linnas.