Tuntud iluuisutamistreener Anna Levandi räägib Ohmygossip.ee´le, et õnne leidmiseks on vaja ennast tunda ja oma sisehäält kuulata.

“Selle jaoks, et olla õnnelik, tuleb endast aru saada, kuulata sisemist häält ja elada oma elu.”

Anna peab end õnnelikuks inimeseks ning räägib, et võti õnnetuppa asub meis endis.  “Ma olen õnnelik inimene, sest elan oma põhimõtete järgi,” räägib Anna.

Mida teha aga siis, kui tuju pole kõige parem ning negatiivsed mõtted maad võtavad? Anna usub, et kui on paha tuju ning kipuvad tulema negatiivsed mõtted, siis tuleb analüüsida millest need tekkisid ning tegeleda tekkepõhjustega. “Paha tuju ja negatiivsed mõtted ei teki ei millestki, igal asjal on põhjus. Tuleb aru saada, millest on see tingitud ning lahendada probleem.”

Uurime ka, kas Anna on halva tuju mõju all olles ka mõne rumaluse korda saatnud, mida ta täna kahetseb, ent särav naine ütleb naerdes: “Võimalik, aga ma ei põe!”

 

Loe ka:
Anna Levandi Ohmygossip.ee’le: Armastan päikest, tõelist soojust — seda pakub Hispaania!

“Armastan päikest, tõelist soojust (üle 25 kraadi), merd, liiva, randa. Seda kõike pakub alati Hispaania,” avaldab Ohmygossip.ee’le oma lemmikpuhkuspaiga armastatud sporditreener Anna Levandi.

Anna Levandi Ohmygossip.ee’le: Olen looduslaps vaatamata sellele, et sündisin suures linnas
“Kunstmaterjalid ei sobi mulle, parema meelega kasutan naturaalseid materjale nii kodu sisustuses kui ka riietuses. Baktereid ma ei karda, nad on vajalikud, et immuunsüsteem oleks tugevam. Olen looduslaps vaatamata sellele, et sündisin suures linnas,” räägib alati sõbralik ning särav uisu-treener ning Aasta 2013 Eesti populaarseimaks persooniks valitud Anna Levandi Ohmygossip.ee’le.