“Ma ei ole kindel, et praegune valitsus, Riigikogu ja president midagi tõsiselt kavatsevad Eesti kaitseks teha — piiri ei kontrollita, EL poolt pealesurutud kvootidega ollakse nõus, massimeedial on suu kinni pandud,” räägib Eesti eest võitlev poliitik Kristiina Ojuland Ohmygossip.ee´le.

Kes ja millal allkirjastas lepingu, et Eesti võtab Süüria pagulasi vastu? Mida see leping endast kujutab ja milleks kohustab?
Minu teada ei ole mingit kirjalikku lepingut allkirjastatud.

Kui palju saavad pagulased kuus toetust? Millised on pagulaste kohustused ja õigused?
Ka sellele küsimusele on raske vastata, kuna kusagil ei ole avalikult selliseid numbreid välja toodud. Prepaegu Eestis viibivate pagulasstaatust taotlevate isikute kohta saate ilmselt vastuse Vao keskusest.

Algatasite allkirjade kogumise pagulaste vastu. Kui palju on juba allkirju koos ja kui palju on eesmärk allkirju saada? Mida saab kogutud allkirjadega ette võtta pagulaste sisserännu peatamiseks?
Loetud allkirju on 15 000, eesmärgiks koguda 100 000, kogumine kestab praegu. Nõuame referendumi korraldamist immigratsiooni küsimuses.

Kas pooldate Eesti välja astumist Euroopa Liidust?
Ei. Pooldan sirgeselgset poliitikat EL- s, eeskuju võiks võtta Ungari valitsusest.

Kui palju Eestisse juba on sellel aastal pagulasi tulnud? Kui palju veel tuleb? Mida on riik ette võtnud, et Eestimaa jääks ka tulevikus Eesti keelseks ja Eesti meelseks?
Minul puuduvad andmed pagulaste arvu kohta. Üle Eesti on aga silmaga näha, et sel suvel on tänavapilt muutunud värviliseks ja seda mitte ainukt Tallinnas. Ma ei ole kindel, et praegune valitsus, Riigikogu ja president midagi tõsiselt kavatsevad Eesti kaitseks teha — piiri ei kontrollita, EL poolt pealesurutud kvootidega ollakse nõus, massimeedial on suu kinni pandud, jne.
Avafoto: Kristiina Ojuland (Scanpix/Kristjan Teedema)

Loe ka:
Kristiina Ojuland Ohmygossip.ee´le: Kogu aeg läheb pagulasteema peale…

Tuliselt Eesti eest võitlev Kristiina Ojuland asu ei saa. Hakkaja naine, kes jugles välja öelda selle, mida suur osa eestlasi mõtleb ent kõva häälega tabuks peab — pagulasi Eestisse ei soovi — ning sellega väga paljude soosingu võitis, räägib Ohmygossip.ee´le, et pole korralikult puhkustki saanud, ikka kisub pagulasteema peale.

Rahva Ühtsuse Erakond ja Soome erakond Muutospuolue ühendasid jõud immigratsiooni vastu
OHMYGOSSIP — Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) juht Kristiina Ojuland teatas, et RÜE ja Soome erakond Muutospuolue otsustasid alustada koostööd, et kaitsta eesti ja soome inimesi massiimmigratsiooni eest.

Kristiina Ojuland: Täna tunnen mina valge inimesena seda, et valge rass on ohus!

Rahva Ühtsuse Erakonna juht Kristiina Ojuland kirjutab oma Facebooki konol, et tema arvates tuleks alustada üleeuroopalist allkirjade kogumise kampaaniat põgenike saabumise vastu, sest valge rass on ohus.

 

Save