OHMYGOSSIP – Fototöötlusprogrammid on vahel päästjaks nii modellidele kui fotograafidele. Loetud minutitega on võimalik teha tavalisest inimesest jalustrabav kaunitar. Photoshopi-vaimustusega aga ei lähe mitte just kõik kaasa.

Lancome esindusnägu Kate Winslet hoiab kindlat pilku enda fotode töötlemisel. Mitte ainult ei keela ta enda nägu perfektseks töödelda, vaid samuti palub ta võtteplatsil valgust kohendada, kui see peaks liialt tema välimust moonutama. Julge naine on täielikult läinud kaasa #LoveYourAge – armasta enda vanust – kampaaniaga ja seisab selle eest, et firma reklaamfotod oleksid kooskõlas loosungitega.

Winslet ei poolda ilukirurgiat ja tema mõtted seoses vananemisega ei lähe kokku levinud Hollywoodi mõttemallidega – naine arvab, et vananemist ei pea nii paaniliselt kartma, vaid seda tuleb hoopis väärtustada. Briti näitlejanna on lausa pahandatud, et keegi võiks üldse arvata, et naised ei muutu vananedes ilusamaks. “Enesekindlus tuleb ajaga ja ilus olemine tuleb sisemisest enesekindlusest,” on ta öelnud. 

Allikas: allure.com