“Inimesed võiksid tegeleda enese distsiplineerimisega rohkem, siis on teistel nendega lihtsam koos olla iseenesest. Kui inimene oskab elada hetkes, siis on ta koguaeg teadlik ja teadvustab enesele igal hetkel, kui suur õnn on see, et su kõrval on inimene, keda armastad ja kes armastab sind,” räägib Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee´le.

Airi Vipulkumar Kansar, kas mäletate oma esimest armumist/armastust?
Ja, ikka mäletan.

Kas usute armastusse esimesest silmapilgust?

Ei usu. Usun, et atraktiivsus, külgetõmbejõud ehk siis füüsiline keemia toimivad esimesest silmapilgust, aga armastus kasvab aja jooksul, kahe inimese lähedasemaks kasvades.

Milline on olnud siiani ilusaim kingitus ning mälestus, mida teie armastatu teile on teinud?

Minu jaoks kõige ilusam kingitus, mida mu armastatu minu jaoks teinud on, on kindlasti see, et ta rikkus kõiki oma maa (India) rangeid traditsioone ja reegleid ning abiellus minuga, sest armastab mind ja tahab minuga koos kogu oma ülejäänud elu veeta. Ka seda loomulikult vähem ilusaks kingituseks pidada, et ta meile meie ühise pisipere kinkis. 

Kas olete abielus, vabaabielus? Kui oluliseks peate abielu üldse. Mida ilusat meenub teile teie esimesest kohtumisest/kihlusest/pulmapäevast/?
Olen abielus ja minu jaoks oli see ülimalt armas kogemus, et sain kogeda India pulma, abielludes India mehega Indias, India traditsioonide kohaselt. Mulle üldse meeldivad ilusad traditsioonid. Abielu toob endaga kaasa teatud vastutusvajaduse, sest 2 inimest on omavahel vabatahtlikult ja teadlikult kokku leppinud, et austavad, armastavad ja hoiavad teineteist kogu elu nii heas kui halvas. See on samas ka vaimne tegevus ja nõuab igapäevast enesedistsipliini arendamist.

Kui näete avalikes kohtades inimesi suudlemas, kas see häirib teid või peaks intiimsemad asjad magamistoa seinte vahele jätma?

Mind kindlasti ei häiri, kui armunud avalikus kohas suudlevad, pigem häirib mind see, kui inimesed avalikus kohas sülitavad maha, urineerivad või purjuspeaga räuskavad. Armunud on ilusad, nad on omas mullis ja naudivad seda hetke, et nad saavad koos olla. Armastus on ilus, vägivald on kole.

Milline võiks olla see retsept, mis hoiab armusuhet värskena?

Inimesed võiksid tegeleda enese distsiplineerimisega rohkem, siis on teistel nendega lihtsam koos olla iseenesest. Kui inimene oskab elada hetkes, siis on ta koguaeg teadlik ja teadvustab enesele igal hetkel, kui suur õnn on see, et su kõrval on inimene, keda armastad ja kes armastab sind. Siis on ka suhe koguaeg värske.

Mida soovitaksite üksikute inimestele kaaslase leidmiseks?

On inimesi, kes on üksi õnnelikud ja tahavadki nii olla. Kui aga inimene soovib kedagi enese kõrvale leida, siis peaks ta eelkõige eneses ise selguse leidma, et miks ta üldse vajab teist inimest enda kõrvale. Valikud algavad ju igaühest enesest ja raske on soovitada midagi, teadmata, mida keegi vajab. Mina soovisin meest, kes oleks minu hingesugulane, kellega mul oleksid ühised huvid ja unistused, kellega luua oma pere, elada ja vananeda üheskoos ning boonuseks seda, et ta võiks olla minu jaoks ilus ka füüsiliselt.

“Kui sa midagi tõeliselt soovid, siis kogu universum tuleb sulle vastu, et aidata su soovil täituda”- Paulo Coelho , “Alkeemik”.