“Elus kõike kätte saada pole vist võimalik, aga rõõmustada iga hästi tehtud asja üle, või kasvõi rõõmustada lähedaste õnnestumiste üle, seda suudab igaüks,” räägib Eesti üks tuntumaid ja armastatumaid lauljaid Anne Veski Ohmygossip.ee´le.

Anne Veski on veendunud, et õnnelik inimene tunneb rõõmu nii väikestest kui suurtest asjadest ning hindab ning rõõmustab ka lähedaste saavutuste üle. “Selleks, et olla õnnelik, tuleb õppida rõõmu tundma väikestest asjadest. Elus kõike kätte saada pole vist võimalik, aga rõõmustada iga hästi tehtud asja üle, või kasvõi rõõmustada lähedaste õnnestumiste üle, seda suudab igaüks,” räägib Anne ning lisab, et elu ise on juba üks suur kingitus. “Tegelikult on iga uus päev juba meile kingitus, me lihsalt oleme sellega liiga harjunud, ega mõtle selle üle eriti.”

Anne usub, et elu tuleb kergemalt võtta ning ka oma tahtmistega piiri pidada, sest eks ikka inimloomusele on omane see, et kui me midagi ei saa, siis oleme kohe rahulolematud, mõned isegi õnnetud. “Mina elu üle kurta ei või,” peab Anne end õnnelikuks inimeseks. “Õnnetunne on momenditunne. Inimene tahab kogu aeg midagi ja kui ei saa on õnnetu. Asja tuleb võtta rahulikumalt.”

Kuidas aga võitleb tuntud laulja halbade emotsioonide ning paha tujuga? “Paha tuju eemale peletamiseks tuleb mõelda ainult heast ja sellest, mis elus on olnud toredat. Kõik need mõtted on võib-olla liiga banaalsed, aga elu ei tulegi endale keeruliseks mõelda,” räägib Anne Veski Ohmygossip.ee´le.

Iga korraliku sügise juurde käib Eestimaal ka väike seenelkäik, mis paljudele ka teraapia eest. Uurime ka Anne Veskilt, millised seened kuuluvad tema lemmikute hulka ning kas lauljanna ise ka vahel seenele jõuab? “Ma ei ole eriline seenespetsialist. Tunnen ja korjan ainult kuuseriisikaid. Ema marineeris neid ülihästi talveks sisse. Mina ei ole seda annet pärinud. Ammu pole seenele jõudnud.”

 

Vaata ka:
Anne Veskilt varastati Toila Oru promenaadi esinejate telgist mobiiltelefon
OHMYGOSSIP — Lauljatar Anne Veski langes Toila Oru promenaadil esinedes varguse ohvriks. Temalt varastati mobiiltelefon.

Anne Veski Ohmygossip.ee’le: Iseseisvuspäeva veedan kodus pereringis
Eesti kuulsaimat estraaditähte Anne Veski’t näeb igal reedel teleekraanil — nimelt andis armastatud lauljanna oma “Jah” sõna Venemaa telesaatele “Laulud tähtedega”. “Kuna osalen Venemaa telesaates “Laulud tähtedega”, siis kuni maikuuni olen sellega tegelev. Igal reedel olen ma teleekraanil,” räägib Anne oma lähiaja plaanidest Ohmygossip.ee’le.

Anne Veski osales Venemaa miljonimängus
Eesti ühel tuntuimail lauljal Anne Veskil on alati käed tööd täis ning kümme rauda tules – armastatud laulja esineb küll Soomes, küll Eestis ning pea alati jõuab Venemaale. Ohmygossip tegi Anne Veskiga intervjuu, kus kaunis artist räägib tulevikuplaanidest ning saame teada sedagi, et Uku Suviste astub koos temaga Venemaal kontserdilavale. Lähemalt juba aga järgnevas intervjuus…