OHMYGOSSIP – Kylie Jenner vahetab oma juuksevärvi uskumatu kiirusega. Nüüd on kaunitar paljastanud, miks ja kuidas on tal igal nädalal erinevat värvi kiharad.

Kylie Jenner on viimastel kuudel pidevalt üllatanud erinevat värvi juustega – alates loomulikust mustast, lõpetades ebatavalise sinise või rohelisega. Ükski värv ei jää aga teda kaunistama kauemaks kui nädal. Peale selle, et neiu armastab iluvaldkonda, on tema kiiretel muutustel ka sügavam põhjus, mille ta avaldas isiklikus mobiilirakenduses.

Kylie tunnistab, et tema muutumis-sõltuvuse taga on soov tunda end alati uuena. “Ma armastan tunda end teistsugusena ja ma armastan lahkuda kodust, teades, et keegi pole mind varem sellisena näinud,” seletab neiu. Jenner räägib, et tal on raske naasta vana stiili juurde, sest siis tekib tunne justkui oleks ta ajas tagasi läinud – seda ei soovi ta aga absoluutselt.

Loomulikult ei värvi Kylie Jenner enda loomulikke juukseid kirevatesse toonidesse – tema kameleoonlike muutuste taga on osav parukameister, kellega koostöös valmivad pidevalt Kyliele uued soengud. Jenner soovitab kõigil katsetada nii juuste värvimise kui ka parukate kandmisega, sest tema jaoks on see väga vabastav, loominguline ja enesekindlust kasvatav tegevus.

Allikas: teenvogue.com

Loe lisaks:
Mida arvab Kris Jenner oma noorima tütre muutumisest?