Soome-leedu verd Miss Estonia 2013, Kristina Karjalainen teatas, et on paarisuhte inimene. “Vallalise elu mulle ei meeldi,” rääkis Karjalainen ajakirjale Kroonika kodu-eri, et vahel on hea üksi olla, aga muidu meeldib kirglikult armuda ja armastada.

“Midagi susiseb, kuid eks aeg näitab,”  ei rutta Kristina lähemalt tääkima, kas tema elus on mees, kellele oma süda avada.

17-aastaselt ema soovil kodust välja kolinud kaunitar jagab praegust kodu koer Pradaga ning lisab, et tema mehe rahakotti ei vaata, sest armastus on kõige tähtsam.

 

Loe ka:
Soome menu-reality “Martina ja hengenpelastajat” tuleb taas. Sarjas osaleb ka Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen
OHMYGOSSIP — Soome menu-reality “Martina ja hengenpelastajat” tuleb sellel aastal taas. Saatejuht Martina Aitolehti, teletiim ning 10 kaunist Soome kaunitari startisid 12.märtsil Taisse, kus osalevad filmivõtetel ja soovivad võita seksikat vetelpäästja tiitlit.

Miss Estonia 2013 tiitliga pärjatud Kristina Karjalainen põrutab Türki hoopis Soomet esindama
Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen on taas paari missi-tiitli võrra rikkam. Tänaseks kannab ta lisaks eelpool toodud Miss Estoniale veel ka Soome Miss Pin Up ja Miss e-Babe 2014 tiitleid, kirjutab Kroonika.