Maag Sergei, keda peeti kindlaks favoriidiks ning saate võitjaks, näitas finaalsaates nagu teisedki finalistid välja vaid kesisust, kui mitte öelda täielikku “mittemidaginägemist”. Eelnevate saadete jooksul siiski suurepäraselt esinenud Sergei üllatas aga saates taas uue imagoga.

“Jah, muutsin jälle välimust,” noogutab süsimustas riietuses, süngevõitu ja pea pooleldi kiilaks ajanud maag Sergei saatejuhi küsimusele. Oma värskest tätoveeringust peas ning selle tähendusest ta aga rääkida ei soovinud. Saate lõpus mainiti siiski, et tegu on ruunimärgiga, mis tähendavat “saladust” ja “varjatud teadmisi”. Finaalsaates teda uus ruunimärk aga kahjuks ei aidanud.

Gossip.ee otsustas ruunimärgi tähendust üle kontrollida ning kasutades Interneti erinevaid allikaid tegime teile väikese kokkuvõtte:
Mis on ruunid?

Ruunid on umbes 2000 aastat vanad maagilised märgid, mis on läbi aegade aidanud nende poole pöördujatel paremini saavutada oma eesmärke. Tükk aega olid märgid põlu all, kuid nüüd on neid taas kasutama hakatud. Ruunide kaudu on võimalik saada toetust kosmilisest teadvusest. Ruunid on üks võimalustest saada kosmilist informatsiooni ja selle abil saavutada oma eesmärke. Räägitakse, et ruunide maagiline jõud aitab saavutada soovitut kosmilise teadvuse kaudu. Ebaõnnestumised ei tulene mitte halbadest päevadest, vaid valedest otsustest ja ruunid peaksid aitama teha õigeid otsuseid.

Mida tähendab täpselt Sergei pähe tätoveeritud ruunimärk?
Sergei pähe tätoveeritud märk tähendab otseselt “Olemuslik tunnetus. Midagi varjatut – Pearth”

Tegu on energeetiline ruuniga. Aitab minevikust üle saada, vabaneda rasketest mälestustest. Hõlbustab üleminekut uuele teadvustasemele. Õpilase pühitsemist järgmisse astmesse. Võib mõneks ajaks katkestada harjumuspärase elurütmi, muuta selle mänguks, milles võidu ja kaotusvõimalused on paraku ühesugused. Tähelepanu on ka juhitud sellele, et seda märki ei ole soovitav kanda pööratult!

 

[ot-gallery url=”gallery/maag-sergeid-p%c3%a4he-t%c3%a4toveeritud-ruunim%c3%a4rk-ei-aidanud”]