OHMYGOSSIP — Tuntud Soome laulja Sani Aartela (44) töösuhe muutus leegitsevaks armulooks. Naine on juba pool aastat käinud 27-aastase kitarrist Samuli Erkkilä´ga, kirjutatab Ilta-Sanomat.fi.

Sani Aartela paljastab, et töösuhe süvenes armulooks. Sani otsis soolokontserdi jaoks kitarristi ning leidiski Samuli Erkkilä.

Sani läks eksmehest, oma tütarde isast, Turkka Mastomäki´st paar aastat tagasi lahku. Uue armastuse leidmisega ei olnud kiire.

Sani ütleb, et paari 17-aastane vanusevahe ei ole probleemiks.

“Ei ole vanusevahe peale mõelnudki, ega pea seda probleemiks. Olen alati soovinud olla ka täiskasvanueas lapsemeelne,” ütleb naine.

Sani teab, et vanusevahe äratab avalikkuses kindlasti tähelepanu. “Tean küll, et meie suhe pälvib avalikkuses tähelepanu. Mitte keegi jälle ei tee teist näguni, kui mõni vanem mees suhtleb endast tunduvalt noorema naisega.”

 

Vaata ka:
Soome laulja Sani Aartela: Hea, et ma ei saanud kolmekümnesena emaks

Soome laulja Sani Aartela (39) ja näitleja Turkka Mastomäki (40) perekond kasvas augustis tütre võrra suuremaks. Emaks saamise järel on Sani´le meenunud oma lapsepõlv ning ta kavatseb mitmeid asju teisiti teha, kirjutatakse MeNaiset portaalis.