OHMYGOSSIP – Oled nautimas oma vaba päeva ja jätnud enda korrastamise hilisemaks, kuid järsku soovib keegi sinuga videokõnet alustada. Kutse tuleb kindlasti vastu võtta, kuid sa näed välja lausa kohutav! Mida teha?

Värvi kulmud ära
Ootamatult tulnud videokõne-kutse puhul pole aega täismeigiks. Haara kiiresti kulmupuuder või -pliiats ja värvi kulmud ära. Su kätetöö ei pea olema ideaalne, aga ka kerge värv aitab olukorda paremaks muuta. Kulmud raamivad nägu ja annavad hoopis elavama ilme.

Viska peale jakk
Kui sa ei jõua oma mõnusat kodusärki ära vahetada – viska peale viisakam jakk. Pintsak annab kohe ametlikuma ilme, isegi kui seal all juhtub olema pidžaamasärgike.

Riputa endale kõrvarõngad kõrva
Nii suured ja silmapaistvad kui ka tagasihoidlikud kõrvarõngad teevad su välimuse viimistletuks. Haara kiiresti lähimad kõrvarõngad ning riputa need endale kõrva.

Leia korralik ümbrus
Ära lase vestluspartneril teada saada, milline olukord valitseb su magamistoas või kui armas täpsemalt on su kass, kes tähtsa videokõne ajal pidevalt kaadrisse üritab pugeda. Vali vestluseks koht, kus on kõik korras ja puuduvad segavad tegurid.

Vali õige valgus
Parim oleks kõneks valida hästivalgustatud koht, kus oleks naturaalne päevavalgus. Kindlasti väldi pimedas toas selja tagant tulevat valgust – su vestluspartner näeb nii vaid üht tumedat kogu valguskiires.

Avafoto: OHMYGOSSIP