Eile lõppes menusaade “Selgeltnägijate tuleproov”. Kaua oodatud ja hästi varjatud saladus – Nastja ennustus, kes võidab nõidade tuleproovi – avalikustati ning luhtus täielikult.

Eelmisel aastal väga osavalt esinenud ja hiilgavalt asju lahendanud Nastja mitte ei pannud mööda, vaid tema ennustus ei läinud isegi ligilähedale lõpplahendusele. Nastja pakkus võitjaks saatest esimesena välja kukkunud Indrekut. Finaalsaatesse Nastja ei ilmunud, kuigi ta oli sinna kutsutud.

“Salapärase ümbriku avamine ning võitja kuulutamine oli tehtud saate tipphetkeks, mistõttu võib öelda, et saate tipphetk kukkus läbi ja lõi mõra paljude inimeste usku Nastja võimetesse. Maag Indrek kehitas selle valiku peale võid õlgu, ning kogudes vähe julgust tõstis käed, et publik saaks talle aplodeerida,” kirjeldab õhkkonda üks saatepublikus viibinu.

Züriiliige Hardo Aasmäe tõmbas otsad kokku ja ütles, et tegu on hasartmänguga. “Eestlaste jaoks on selgeltnägijate saade nagu hasartmäng ja viimane osa võib olla pettumus.”

Selgeltnägijate tuleproovi saade lõppes seekord võitjata. Ükski kolmest finalistist (Kristi, Sergei, Tarmo-toim) ei lahendanud ühtegi neile antud ülesannet, mistõttu võiduraha 100000.- krooni annetati hoopis heategevuseks.